Kirunaspelen - En flott opplevelse for store og små

Postet av Medkila SL den 23. Jan 2023


Den 14-16 april ble Kirunaspelen gjennomført for 2023. Medkila skilag stilte med over 20 løpere denne helgen, og som vanlig ble dette en fantastisk fin klubbtur. 

Fredag kl 14 startet det hele med 3-mannsstafetter i et nydelig vær. En fantastisk innsats fra våre løpere, god lagånd og mye publikumsstøtte gav oss en herlig start på helga. Lørdag var det langdistanse og søndag sprint. Alle øvelsene ble i år gjennomført i fristil (skøyting). 

Det er også ekstra stas når alle inviteres inn i Stadshuset (rådhuset) for premiering av fredagens og lørdagens konkurranser. Alle fikk premier og bilder av løperne rullet på storskjerm. Mange fine trekkepremier ble også delt ut. 

Medkila skilag fikk mange topp-plasseringer i løpet av helga. Her ble det flere første-, andre og tredjeplasser. (Ingen nevnt, ingen glemt).

Lørdag kveld samlet vi klubben for en felles (uformell) middag på Camp Ripan, der vi også var innlosjert for helgen. I år var vi over 60 personer til middag, med små og store samlet rundt bordene. God stemning!!

Takk for turen!  


(NB: Det ligger mange flotte bilder fra turen på siden til Medkila skilag på Facebook)