Bestilling av klubbklær

Postet av Medkila SL den 27. Okt 2023

Da er det klart for bestilling av klubbklær ��!


Bestillingen må være sendt senest 12.11.23 for at Trimtex skal kunne levere rundt jul/nyttår. 


Det er ikke noe krav om å handle klubbklær, men det er ønskelig at alle medlemmer har klubbjakke og klubb-bukse for å bruke på trening og renn. Konkurransedrakt kan vurderes for den som ønsker det.


NB! Under finner du beskrivelse/instruks for hvordan du logger deg på og lager konto for bestilling i nettbutikken. Følg disse nøye så skal bestillingen gå som en dans! 


Klærne blir levert hjem til den adressen du oppgir ved bestilling.

INSTRUKS BESTILLING:


VIKTIG informasjon før pålogging - vi har nå lansert en ny versjon av våre Teamshops og alle kunder må derfor opprette NY KONTO i henhold til veiledningen. Se video her.

Du får tilgang til din teamshop ved å klikke på denne linken.

Første gangen du logger inn blir du og bedt om å legge til din unike teamkode: medkilaskilag-2591

Bestillingsfrist: 12/11/2023

Etter å ha fullført et kjøp i teamshopen vil du motta en ordrebekreftelse.
Klubbklær 2018/19-sesong - bestillingsfrist 28.okt

Postet av Medkila SL den 28. Okt 2018

Da er det klart for bestilling av klubbklær via nettbutikken til Trimtex. Bestillingsfrist er 28.oktober og med levering i uke 49. 


Hele kolleksjonen inkl. sommerklær men ikke konkurransedress (leveres fra Swix) er tilgjengelig via nettbutikken. NB: kolleksjonen er uforandret i design/ passform og kvalitet med unntak av NY MODELL av KLUBBLUE + pannebånd. Den nye sitter bedre/ fastere på hodet og en klar forbedring ift tidligere modell.


Vi minner samtidig om;

  • Retningslinjer for klubb-bekledning, HER
  • Litt historikk- HER

Her er litt informasjon om fremgangsmåte for bestilling.  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/medkila-skilag/ 
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn medkila2018 i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.