Kirunaspelen - En flott opplevelse for store og små

Postet av Medkila SL den 23. Jan 2023


Den 14-16 april ble Kirunaspelen gjennomført for 2023. Medkila skilag stilte med over 20 løpere denne helgen, og som vanlig ble dette en fantastisk fin klubbtur. 

Fredag kl 14 startet det hele med 3-mannsstafetter i et nydelig vær. En fantastisk innsats fra våre løpere, god lagånd og mye publikumsstøtte gav oss en herlig start på helga. Lørdag var det langdistanse og søndag sprint. Alle øvelsene ble i år gjennomført i fristil (skøyting). 

Det er også ekstra stas når alle inviteres inn i Stadshuset (rådhuset) for premiering av fredagens og lørdagens konkurranser. Alle fikk premier og bilder av løperne rullet på storskjerm. Mange fine trekkepremier ble også delt ut. 

Medkila skilag fikk mange topp-plasseringer i løpet av helga. Her ble det flere første-, andre og tredjeplasser. (Ingen nevnt, ingen glemt).

Lørdag kveld samlet vi klubben for en felles (uformell) middag på Camp Ripan, der vi også var innlosjert for helgen. I år var vi over 60 personer til middag, med små og store samlet rundt bordene. God stemning!!

Takk for turen!  


(NB: Det ligger mange flotte bilder fra turen på siden til Medkila skilag på Facebook)
Treningsrenn for Medkila Skilag/Kilkam, sesongen 2018/19

Postet av Medkila SL den 10. Des 2018

Her er oversikt over planlagte treningsrenn, sone- og kretsrenn for Medkila Skilag sesongen 2018/19. 


Rennene gjennomføres iht denne planen. NB: Stilart/rennsted kan endres dersom snøforholdene tilsier det, så følg med på hjemmeside/Facebok/e-post i forkant av renn.

HENSIKTEN med treningsrennene er først og fremst å gi en enkel, uhøytidelig trening i det å gå skirenn spesielt til de yngste løperne (7-8-9-10 år) som ikke har så mange lokale skirenn å delta i, samt  å gi et tilbud til de eldre løperne som ønsker litt ekstra ”pes” på langdragsøktene.  Voksne/foresatte løpere som trener/mosjonerer oppfordres og utfordres også til å delta. De aktive løperne må selv vurdere total trenings- og løpsbelastning ift om man nettopp har deltatt i løp og/ eller har viktige løp nært forestående. Det er ikke meningen at formen skal ikke toppes til disse rennene! 


GJENNOMFØRING: Løperne går med startnummer og det gjennomføres tidtaking på de deltakerne som ønsker dette. Tidtaking kan gjøres på enkleste måte. Resultater og deltakelse for øvrig legges ut på hjemmesida til klubben. Klasseinndeling vil være en "justert variant" slik at de som går like distanser går i samme klasse. Rennene vil være åpne for deltakelse fra andre klubber. Løpere fra og med yngste treningsgruppe (1.klassinger) og oppover til senior-/ veteran kan delta- og det presiseres at dette er et tilbud for ALLE, også mosjonistene som har lyst på litt ekstra "pes".
Resultatliste Treningsrenn Kvæfjord sønd 09.des.2018

Postet av Medkila SL den 10. Des 2018

22 stk deltakere på treningsrennet søndag 09.desember. Takk til Kvæfjordløyper AL for lån av løyper og takk til de som var med å arrangere. Her er resultatlisten;