Medlemsmøte 22.november kl 1900 på Scandic Harstad

Postet av Medkila SL den 11. Nov 2022

Tirsdag 22. november kl 1900-2030 blir det medlemsmøte i Medkila skilag. 
Det er lenge siden dette sist ble arrangert og vi håper så mange som mulig vil komme for å høre, og støtte opp om våre pågående saker. Møtet blir på Scandic Harstad, møterom; Thor Hushovd. 
Saker som det planlegges å informere om:
- Resultat etter NM2022
- Prosjekt «Nytt klubbhus»
- Sesongen 2022/2023
- Praktisk informasjon
Vi håper å se så mange som mulig av løpere, trenere, foreldre og medlemmer for øvrig.

Medkila skilag har i dag et godt treningstilbud med flere gode trenere på alle nivå. Skiløypene i Folkeparken og ellers rundt Harstadområdet er fantastiske. Vi vil sammen skape skiglede og skiferdigheter for barn og unge, og på denne måten bidra til å gi de unge sunne og gode verdier de alltid kan få glede av. Dugnad i Folkeparken lørdag 5. november

Postet av Medkila SL den 2. Nov 2022

Lørdag 5. november inviterte klubben til dugnad for rydding av skog i skiløypene rundt startsletta i Folkeparken. Det ble et fantastisk oppmøte av både store og små. 

Harstad Kommune hadde representanter tilstede og var behjelpelig med utstyr, men flere stilte med også med egne motorsager og annet utstyr.

Klubben stilte med kaffe og kaffebrød, og med samling rundt bålet under felles lunsj skapte det god stemning blant de fremmøtte. Samtidig med dugnaden startet vi også bytte/kjøp/salg-dagene. Her kan skiutstyr som fortsatt er brukbart gjøres tilgjengelig for andre i klubben.

Medkila skilag er strålende fornøyd med oppmøte og innsats. Dette blir supert til vinteren når små og store skal kose seg i skitraseen vår. 

Tusen takk til alle som bidrog på dugnaden!

Det var godt oppmøte og det ble delt inn i flere arbeidslag.

Felles lunsj i gapahukene kom godt med mellom arbeidsøktene.

Utstyr fra Harstad kommune gjorde jobben lettere.

Her var både store og små i arbeid. Busker og kratt ble fjernet slik at også områdene rundt treningssletta lettere kan brukes til skiaktivitet. 

Høsten er fin tid for å kjøpe/selge nytt eller brukt klubbutstyr. Utstyret blir liggende et par uker, slik at medlemmene får anledning til å komme innom i forbindelse med treninger i Folkeparken.

Ungdommen var godt representert på dugnaden og bidro både med vaffelsteking og skogsrydding. Her er de representert med (f.v) Cora, Elise, Anna, Marina og Solveig.