Klubbklær 2018/19-sesong - bestillingsfrist 28.okt

Postet av Medkila SL den 28. Okt 2018

Da er det klart for bestilling av klubbklær via nettbutikken til Trimtex. Bestillingsfrist er 28.oktober og med levering i uke 49. 


Hele kolleksjonen inkl. sommerklær men ikke konkurransedress (leveres fra Swix) er tilgjengelig via nettbutikken. NB: kolleksjonen er uforandret i design/ passform og kvalitet med unntak av NY MODELL av KLUBBLUE + pannebånd. Den nye sitter bedre/ fastere på hodet og en klar forbedring ift tidligere modell.


Vi minner samtidig om;

  • Retningslinjer for klubb-bekledning, HER
  • Litt historikk- HER

Her er litt informasjon om fremgangsmåte for bestilling.  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/medkila-skilag/ 
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn medkila2018 i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.