onsdag 8. oktober 2014

Klubbklær - design- litt historie

Eddie Van Halen- "Frankenstein"- gitar
Første plagg med nytt design: klubblue + buff.
Det er bestillingsfrist pr søndag 12. oktober for Medkila Skilag sin vinterkolleksjon (artikkel HER) - dette er siste frist så ikke bli for sein med bestillingen. Her kan du lese om historien bak designet på Medkila Skilags klubbklær: Medkila Skilag sine nåværende klubbklær er basert på ny klubblue som ble introdusert første gang i november 2009 (se artikkel HER). Designet (lue + øvrige klubbklær) er gjort av Tor Christian Eilertsen (trener, gruppe 5) via Trimtex og er fritt inspirert av trade-mark gitaren til gitaristen Edward Van Halen- en av verdens mest annerkjente rockegitarister og grunnlegger av bandet Van Halen (se video nedenfor).
Etter hvert har dette designet blitt videreført til klubbens første sommerkolleksjon (ny fra 2010, se artikkel HER) og i november-12 ble det besluttet på et klubbmøte å endre på vinterklærne til det nye designet (se artikkel HER) fra og med 2012/13- sesongen. I prosessen fra 2009 og frem til nå har det vært gjort noen små justeringer av designet- løpetights for sommerkolleksjon ble endret til sort farge (2013), samt at konkurransedressen ble endret til sort (2013, se artikkel HER) samt at Swix ble valg som leverandør av denne, og nå (2014/15-sesong) at bukse for vinter blir lik løpetights/ konkurransedress med sort farge. Klubbklærne har nå en sammenhengende og gjennomgående profil på kløubbkolleksjonen. Artikler med historikken ift klubbklærne finner du HER

Det er skikkelig artig å høre at klubbens løpere er fornøyd med og bruker klubbklærne- og mange melder at de får svært positive tilbakemeldinger fra andre løpere og folk ellers man møter når man bruker klubbklærne. Vi har således lykkes i å modernisere designet og ha gode, funksjonelle klubbklær som har blitt et positivt kjennetegn for klubben.

Styret anser arbeidet knytte til omprofilering/endring av klubbdesign som avsluttet. Styret forutsetter at designet nå ligger fast fremover og at endringer vil betinge at medlemmer fremmer saken i årsmøte og at medlemmene der beslutter at nytt design skal innarbeides. Styret vil fortløpende følge opp at pris/kvalitet på leverte produkter er tilfredsstillende.

EVH- gitar hos Marios Musikk, Harstad. Bilde tatt 08.10.20014

PS: Man kan faktisk kjøpe EVH-gitaren som er utgangspunkt for designet - hos Marios Musikk i Harstad (kopi, 3 ulike designvarianter). Se bl.a gitaren bli brukt i denne musikkvideoen;

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar