Treningsrenn for Medkila Skilag/Kilkam, sesongen 2018/19

Postet av Medkila SL den 10. Des 2018

Her er oversikt over planlagte treningsrenn, sone- og kretsrenn for Medkila Skilag sesongen 2018/19. 


Rennene gjennomføres iht denne planen. NB: Stilart/rennsted kan endres dersom snøforholdene tilsier det, så følg med på hjemmeside/Facebok/e-post i forkant av renn.

HENSIKTEN med treningsrennene er først og fremst å gi en enkel, uhøytidelig trening i det å gå skirenn spesielt til de yngste løperne (7-8-9-10 år) som ikke har så mange lokale skirenn å delta i, samt  å gi et tilbud til de eldre løperne som ønsker litt ekstra ”pes” på langdragsøktene.  Voksne/foresatte løpere som trener/mosjonerer oppfordres og utfordres også til å delta. De aktive løperne må selv vurdere total trenings- og løpsbelastning ift om man nettopp har deltatt i løp og/ eller har viktige løp nært forestående. Det er ikke meningen at formen skal ikke toppes til disse rennene! 


GJENNOMFØRING: Løperne går med startnummer og det gjennomføres tidtaking på de deltakerne som ønsker dette. Tidtaking kan gjøres på enkleste måte. Resultater og deltakelse for øvrig legges ut på hjemmesida til klubben. Klasseinndeling vil være en "justert variant" slik at de som går like distanser går i samme klasse. Rennene vil være åpne for deltakelse fra andre klubber. Løpere fra og med yngste treningsgruppe (1.klassinger) og oppover til senior-/ veteran kan delta- og det presiseres at dette er et tilbud for ALLE, også mosjonistene som har lyst på litt ekstra "pes".Resultatliste Treningsrenn Kvæfjord sønd 09.des.2018

Postet av Medkila SL den 10. Des 2018

22 stk deltakere på treningsrennet søndag 09.desember. Takk til Kvæfjordløyper AL for lån av løyper og takk til de som var med å arrangere. Her er resultatlisten;
RETNINGSLINJER FOR KLUBB-BEKLEDNING

Postet av Medkila SL den 28. Okt 2018

Medkila Skilag sine sponsorer: 

Equinor, Sparebank 68° Nord, Hålogaland Kraft, Accountor, og Enter revisjon

er helt sentrale i finansieringen av vår aktivitet og klubben har overfor dem forpliktet oss til å profilere disse i tråd med inngåtte sponsoravtaler.

Følgende gjelder for våre utøvere, trenere og andre sentrale ledene tillitsvalgte i Medkila Skilag:

Treninger og skirenn: På klubbens fellestreninger og på skirenn/treningssamlinger der laget betaler start kontingent/påmeldingsavgift gjelder følgende:


 • Hodeplagg: Klubblue eller Klubbpannebånd skal benyttes
 • Jakke/Vest: Klubbjakke eller Klubbvest skal benyttes
 • Konkurransedress: Det oppfordres til at klubbens konkurransedress benyttes, alternativt bør sponsor merker sys på alternativ konkurransedress.

Mvh

Jon Arne TorbergsenLeder Medkila SkilagKlubbklær 2018/19-sesong - bestillingsfrist 28.okt

Postet av Medkila SL den 28. Okt 2018

Da er det klart for bestilling av klubbklær via nettbutikken til Trimtex. Bestillingsfrist er 28.oktober og med levering i uke 49. 


Hele kolleksjonen inkl. sommerklær men ikke konkurransedress (leveres fra Swix) er tilgjengelig via nettbutikken. NB: kolleksjonen er uforandret i design/ passform og kvalitet med unntak av NY MODELL av KLUBBLUE + pannebånd. Den nye sitter bedre/ fastere på hodet og en klar forbedring ift tidligere modell.


Vi minner samtidig om;

 • Retningslinjer for klubb-bekledning, HER
 • Litt historikk- HER

Her er litt informasjon om fremgangsmåte for bestilling. 1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/medkila-skilag/ 
 2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
 3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
 4. Tast inn medkila2018 i «teamkode for innmelding» og logg inn.
 5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.


Årsmøte 2018

Postet av Medkila SL den 28. Okt 2018

Medkila Skilag sitt årsmøte ble avviklet torsdag 22.mars 2018, med 12 stk stemmeberettigede medlemmer til stede. Ordinære årsmøtesaker (se saksdokumenter HER) ble behandlet iht vedtektene.


VALG: Nytt styre ble valgt og styret består nå av følgende personer;

 • Jon-Arne Torbergsen, gjennvalgt som leder (på valg ved neste årsmøte)
 • Øyvind Marskar (på valg ved neste årsmøte)
 • Ingrid Ingebrigtsen Karlsen (på valg ved neste årsmøte)
 • Håvard Dalheim Johansen (valgt for 2 år)
 • Baar Arne Vaeng (valgt for 2 år)
 • Heidi Hallesen Heggen (valgt for 2 år)
 • Varamedlemmer: 
 • Valgkomitè: Trond Hellefossmo og Trond Erlend Fjellaa

INNKOMNE SAKER: En innmeldt sak ble vedtatt av et enstemmig årsmøtet; "Sakslister og referat fra styremøter i Medkila Skilag skal gjøres tilgjengelig for klubbens medlemmer via hjemmesiden."


Protokoll fra årsmøtet legges ut når den er ferdig signert.