Kirunaspelen 14 - 16 april

Postet av Medkila SL den 23. Jan 2023


Da er det på tide å planlegge Medkilas deltakelse ved Kirunaspelen 14-16 april. Dette er for mange årets høydepunkt og ungene gleder seg hele vinteren til "avslutningshelgen" i Sverige. 

Gå til linken under for å melde dere på turen. Frist 12. februar. I første omgang kartlegger vi behov for hytte, samt om dere ønsker å delta på Medkilas fellesmiddag lørdag ettermiddag. Dette er en uformell middag, veldig sosialt og hyggelig for både store og små.

NB: Hyttebestillingen er bindene, men dersom du ikke får ditt førstevalg tar vi kontakt med deg. Dette gjelder også dersom vi blir fullbooket. Skilaget har bare fått reservert noen hytter av hver type, så vær rask med din "bestilling". Vi vil raskt etter fristen komme med status. 

Påmelding Kirunaspelen

Treningsrenn for Medkila Skilag/Kilkam, sesongen 2018/19

Postet av Medkila SL den 10. Des 2018

Her er oversikt over planlagte treningsrenn, sone- og kretsrenn for Medkila Skilag sesongen 2018/19. 


Rennene gjennomføres iht denne planen. NB: Stilart/rennsted kan endres dersom snøforholdene tilsier det, så følg med på hjemmeside/Facebok/e-post i forkant av renn.

HENSIKTEN med treningsrennene er først og fremst å gi en enkel, uhøytidelig trening i det å gå skirenn spesielt til de yngste løperne (7-8-9-10 år) som ikke har så mange lokale skirenn å delta i, samt  å gi et tilbud til de eldre løperne som ønsker litt ekstra ”pes” på langdragsøktene.  Voksne/foresatte løpere som trener/mosjonerer oppfordres og utfordres også til å delta. De aktive løperne må selv vurdere total trenings- og løpsbelastning ift om man nettopp har deltatt i løp og/ eller har viktige løp nært forestående. Det er ikke meningen at formen skal ikke toppes til disse rennene! 


GJENNOMFØRING: Løperne går med startnummer og det gjennomføres tidtaking på de deltakerne som ønsker dette. Tidtaking kan gjøres på enkleste måte. Resultater og deltakelse for øvrig legges ut på hjemmesida til klubben. Klasseinndeling vil være en "justert variant" slik at de som går like distanser går i samme klasse. Rennene vil være åpne for deltakelse fra andre klubber. Løpere fra og med yngste treningsgruppe (1.klassinger) og oppover til senior-/ veteran kan delta- og det presiseres at dette er et tilbud for ALLE, også mosjonistene som har lyst på litt ekstra "pes".Resultatliste Treningsrenn Kvæfjord sønd 09.des.2018

Postet av Medkila SL den 10. Des 2018

22 stk deltakere på treningsrennet søndag 09.desember. Takk til Kvæfjordløyper AL for lån av løyper og takk til de som var med å arrangere. Her er resultatlisten;