Dugnad i Folkeparken lørdag 5. november

Postet av Medkila SL den 2. Nov 2022

Lørdag 5. november inviterte klubben til dugnad for rydding av skog i skiløypene rundt startsletta i Folkeparken. Det ble et fantastisk oppmøte av både store og små. 

Harstad Kommune hadde representanter tilstede og var behjelpelig med utstyr, men flere stilte med også med egne motorsager og annet utstyr.

Klubben stilte med kaffe og kaffebrød, og med samling rundt bålet under felles lunsj skapte det god stemning blant de fremmøtte. Samtidig med dugnaden startet vi også bytte/kjøp/salg-dagene. Her kan skiutstyr som fortsatt er brukbart gjøres tilgjengelig for andre i klubben.

Medkila skilag er strålende fornøyd med oppmøte og innsats. Dette blir supert til vinteren når små og store skal kose seg i skitraseen vår. 

Tusen takk til alle som bidrog på dugnaden!

Det var godt oppmøte og det ble delt inn i flere arbeidslag.

Felles lunsj i gapahukene kom godt med mellom arbeidsøktene.

Utstyr fra Harstad kommune gjorde jobben lettere.

Her var både store og små i arbeid. Busker og kratt ble fjernet slik at også områdene rundt treningssletta lettere kan brukes til skiaktivitet. 

Høsten er fin tid for å kjøpe/selge nytt eller brukt klubbutstyr. Utstyret blir liggende et par uker, slik at medlemmene får anledning til å komme innom i forbindelse med treninger i Folkeparken.

Ungdommen var godt representert på dugnaden og bidro både med vaffelsteking og skogsrydding. Her er de representert med (f.v) Cora, Elise, Anna, Marina og Solveig.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.