Skiklubbutvikler på besøk i Medkila skilag

Postet av Eva Helgesen den 6. Feb 2024

Medkila skilag hadde mandag 5. februar besøk av Skiklubbutvikleren i Troms og Finnmark. Han var tilstede på treningen for å observere øvelser og innsats, i tillegg til selv å komme med innspill og forslag til aktiviteter. Etter gjennomført trening var det samling fra trenermiljøet og styret, for å gi inspirasjon og rette fokus mot klubbutvikling. Seansen var basert på en utviklingsmodell fra Norges Skiforbund, med tema som aktivitet, arrangement og anlegg. 

En av de største utfordringene man ser i skilaget i dag, er behovet for å spre belastningen på flere personer. Det er en flott klubb med løpere, ambisjoner og engasjement, men vi trenger flere som påtar seg verv og ansvar.

Gevinsten ved å spre oppgaver på flere er at man skaper engasjement, blir mer inkluderende noe som igjen bidrar til omdømmebyggingen. 

Utvikleren var imponert over det flotte skianlegget/området vi hadde i Folkeparken, de fantastiske flotte løypene, og ikke minst, tydelig imponert over hvilken skiglede og ferdigheter Medkila-løperne viste på treningen.