Jentene ble kretsmestere!

Postet av Eva Helgesen den 15. Jan 2024

Kretsmestere: Anna Jakobsen Steiro, Caroline Mikalsen Marskar og Ylva Jakobsen Steiro vant denne helgen sesongens kretsmesterskap i stafett for jenter i klassen 13-16 i Tromsø.

Medkilajentene vant overlegent og ble kretsmestere i KM-stafett 2024 i Tromsø denne helgen. Dette var første regionale mesterskapet for sesongen og jentene gikk til topps i klassen 13-16 år. Jentene vant med ett minutt og 40 sekunder foran laget som kom på andreplass.

Medkila skilag hadde mange løpere i sving denne helgen og klubben må si seg strålende fornøyd med innsats og oppmøte på skirenn. I tillegg til deltakere på Tromsø Skifestival, hadde mange av klubbens yngste løpere tatt turen til Nyttårspæsen på Sortland.
I Tromsø stilte følgende løpere til start; Sivert Eliseus Dybvik Lofnes (11), Liam Mikalsen Marskar (11), Pia Jakobsen Steiro (12), Caroline Mikalsen Marskar (14), Ylva Jakobsen Steiro (14), Cora Heggen (15), Anna Jakobsen Steiro (16), Andreas Skjelle (20).

På Sortland hadde Medkila skilag følgende løpere til start; Agnes Una Susanne Lerdahl (4), Ingrid-Synnøve Larssen (7), Ylva Aurora Kristin Lerdahl (8), Emilian Unhjem (10), Håkon Ole Larssen (10), Mattis Håkon Johannes Lerdahl (10), Ella Levoll-Schulz (10), Elvira Østrem Samuelsen (10), Leo Andrè Sørensen (11), Anie, Sørensen Mathisen (11), Bertine Jakobsen Vinje (11), Augustin Østrem Samuelsen (12), Ailo Helgesen (12), Harald Larssen (12).

Godt jobba alle sammen og HEIA MEDKILA!!