KM Langrenn 28-29 jan 2023

Postet av Medkila SL den 28. Jan 2023


Medkila skilag og Kilkam har arrangert kretsmesterskap i langrenn på Sparebank1 Kilkam arena. Her finner du fakturainformasjon og resultatlister for både lørdag og søndag.Det ble et flott arrangement med mange fornøyde deltakere. Det skiftende vær- og føreforholdet var ikke bare utfordrende for løperne, men gjorde også at smørerne hadde litt å jobbe med. 

 

Stafetter søndag:

Kl 10.00 Sprintstafett 11-12 år. Gutter og jenter starter samtidig og går 2 x 2 x 1 km ( F -F )

Kl 10.45 Stafett 13-16 år. Gutter og jenter starter samtidig og går 3 x 3 km ( K-F-F )

Kl 11.30 Stafett JR/SR. Kvinner og menn starter samtidig og går 3 x 5 km ( K-F-F )


Innbydelse KM_oppdatert_280123.pdf


Resultatlister:

2023-01-28 KM individuell resultatliste lørdag.pdf

2023-01-29 Sprintstafett resultatliste søndag.pdf

2023-01-29 KM stafett resultatliste søndag.pdf


Fakturainformasjon:

2023 - 01 - 28 Faktura klubbene lørdag.pdf

2023-01-29 Sprintstafett faktura klubbene.pdf

2023-01-29 KM stafett faktura klubbene.pdf


Bilder fra helgen:

Kirunaspelen - En flott opplevelse for store og små

Postet av Medkila SL den 23. Jan 2023


Den 14-16 april ble Kirunaspelen gjennomført for 2023. Medkila skilag stilte med over 20 løpere denne helgen, og som vanlig ble dette en fantastisk fin klubbtur. 

Fredag kl 14 startet det hele med 3-mannsstafetter i et nydelig vær. En fantastisk innsats fra våre løpere, god lagånd og mye publikumsstøtte gav oss en herlig start på helga. Lørdag var det langdistanse og søndag sprint. Alle øvelsene ble i år gjennomført i fristil (skøyting). 

Det er også ekstra stas når alle inviteres inn i Stadshuset (rådhuset) for premiering av fredagens og lørdagens konkurranser. Alle fikk premier og bilder av løperne rullet på storskjerm. Mange fine trekkepremier ble også delt ut. 

Medkila skilag fikk mange topp-plasseringer i løpet av helga. Her ble det flere første-, andre og tredjeplasser. (Ingen nevnt, ingen glemt).

Lørdag kveld samlet vi klubben for en felles (uformell) middag på Camp Ripan, der vi også var innlosjert for helgen. I år var vi over 60 personer til middag, med små og store samlet rundt bordene. God stemning!!

Takk for turen!  


(NB: Det ligger mange flotte bilder fra turen på siden til Medkila skilag på Facebook)NNM Hammerfest 2023

Postet av Medkila SL den 18. Jan 2023


NNM 2023 arrangeres i Hammerfest 16 - 19 mars.

Rennprogrammet er som følger:

Fredag 17 mars: Individuell start fristil - kort distanse

Lørdag 18 mars: Fellesstart klassisk - lang distanse

Søndag 19 mars: Stafetter 

For påmelding og flere detaljer; NNM 2023 - påmeldingMedlemsmøte 22.november kl 1900 på Scandic Harstad

Postet av Medkila SL den 11. Nov 2022

Tirsdag 22. november kl 1900-2030 blir det medlemsmøte i Medkila skilag. 
Det er lenge siden dette sist ble arrangert og vi håper så mange som mulig vil komme for å høre, og støtte opp om våre pågående saker. Møtet blir på Scandic Harstad, møterom; Thor Hushovd. 
Saker som det planlegges å informere om:
- Resultat etter NM2022
- Prosjekt «Nytt klubbhus»
- Sesongen 2022/2023
- Praktisk informasjon
Vi håper å se så mange som mulig av løpere, trenere, foreldre og medlemmer for øvrig.

Medkila skilag har i dag et godt treningstilbud med flere gode trenere på alle nivå. Skiløypene i Folkeparken og ellers rundt Harstadområdet er fantastiske. Vi vil sammen skape skiglede og skiferdigheter for barn og unge, og på denne måten bidra til å gi de unge sunne og gode verdier de alltid kan få glede av. 


Dugnad i Folkeparken lørdag 5. november

Postet av Medkila SL den 2. Nov 2022

Lørdag 5. november inviterte klubben til dugnad for rydding av skog i skiløypene rundt startsletta i Folkeparken. Det ble et fantastisk oppmøte av både store og små. 

Harstad Kommune hadde representanter tilstede og var behjelpelig med utstyr, men flere stilte med også med egne motorsager og annet utstyr.

Klubben stilte med kaffe og kaffebrød, og med samling rundt bålet under felles lunsj skapte det god stemning blant de fremmøtte. Samtidig med dugnaden startet vi også bytte/kjøp/salg-dagene. Her kan skiutstyr som fortsatt er brukbart gjøres tilgjengelig for andre i klubben.

Medkila skilag er strålende fornøyd med oppmøte og innsats. Dette blir supert til vinteren når små og store skal kose seg i skitraseen vår. 

Tusen takk til alle som bidrog på dugnaden!

Det var godt oppmøte og det ble delt inn i flere arbeidslag.

Felles lunsj i gapahukene kom godt med mellom arbeidsøktene.

Utstyr fra Harstad kommune gjorde jobben lettere.

Her var både store og små i arbeid. Busker og kratt ble fjernet slik at også områdene rundt treningssletta lettere kan brukes til skiaktivitet. 

Høsten er fin tid for å kjøpe/selge nytt eller brukt klubbutstyr. Utstyret blir liggende et par uker, slik at medlemmene får anledning til å komme innom i forbindelse med treninger i Folkeparken.

Ungdommen var godt representert på dugnaden og bidro både med vaffelsteking og skogsrydding. Her er de representert med (f.v) Cora, Elise, Anna, Marina og Solveig.