Koronavettregler fra NSF

Postet av Medkila SL den 4. Apr 2020Rossignolrennet Lygna

Postet av Medkila SL den 7. Mar 2020

SNØ-cup er avslutningen på en cup for Oslo, Akershus og Østfold skikrets, tilsvarende vår SNN -cup. Med startfelt på 82 deltagere i G16 og 78 stk i G15, fikk gutta brynt seg skikkelig. Fantastisk vær og skikkelig påskestemning. Det endte med en 4.plass til Noah og til Ask, og en 12.plass til Andreas, som tauet på feltet til runding etter 3 km. Løpet var oppladning til Kong Haralds ungdomsstafett som arrangeres søndag 8. mars, hvor Medkila har fire løpere i aksjon. Se NRK 2 klokken 09.40 (Ungdomsstafetten).


Resultater G16 Rossignolrennet

Resultater G15 Rossignolrennet
Treningsrenn for Medkila Skilag/Kilkam, sesongen 2018/19

Postet av Medkila SL den 10. Des 2018

Her er oversikt over planlagte treningsrenn, sone- og kretsrenn for Medkila Skilag sesongen 2018/19. 


Rennene gjennomføres iht denne planen. NB: Stilart/rennsted kan endres dersom snøforholdene tilsier det, så følg med på hjemmeside/Facebok/e-post i forkant av renn.

HENSIKTEN med treningsrennene er først og fremst å gi en enkel, uhøytidelig trening i det å gå skirenn spesielt til de yngste løperne (7-8-9-10 år) som ikke har så mange lokale skirenn å delta i, samt  å gi et tilbud til de eldre løperne som ønsker litt ekstra ”pes” på langdragsøktene.  Voksne/foresatte løpere som trener/mosjonerer oppfordres og utfordres også til å delta. De aktive løperne må selv vurdere total trenings- og løpsbelastning ift om man nettopp har deltatt i løp og/ eller har viktige løp nært forestående. Det er ikke meningen at formen skal ikke toppes til disse rennene! 


GJENNOMFØRING: Løperne går med startnummer og det gjennomføres tidtaking på de deltakerne som ønsker dette. Tidtaking kan gjøres på enkleste måte. Resultater og deltakelse for øvrig legges ut på hjemmesida til klubben. Klasseinndeling vil være en "justert variant" slik at de som går like distanser går i samme klasse. Rennene vil være åpne for deltakelse fra andre klubber. Løpere fra og med yngste treningsgruppe (1.klassinger) og oppover til senior-/ veteran kan delta- og det presiseres at dette er et tilbud for ALLE, også mosjonistene som har lyst på litt ekstra "pes".Resultatliste Treningsrenn Kvæfjord sønd 09.des.2018

Postet av Medkila SL den 10. Des 2018

22 stk deltakere på treningsrennet søndag 09.desember. Takk til Kvæfjordløyper AL for lån av løyper og takk til de som var med å arrangere. Her er resultatlisten;
RETNINGSLINJER FOR KLUBB-BEKLEDNING

Postet av Medkila SL den 28. Okt 2018

Medkila Skilag sine sponsorer: 

Equinor, Sparebank 68° Nord, Hålogaland Kraft, Accountor, og Enter revisjon

er helt sentrale i finansieringen av vår aktivitet og klubben har overfor dem forpliktet oss til å profilere disse i tråd med inngåtte sponsoravtaler.

Følgende gjelder for våre utøvere, trenere og andre sentrale ledene tillitsvalgte i Medkila Skilag:

Treninger og skirenn: På klubbens fellestreninger og på skirenn/treningssamlinger der laget betaler start kontingent/påmeldingsavgift gjelder følgende:


  • Hodeplagg: Klubblue eller Klubbpannebånd skal benyttes
  • Jakke/Vest: Klubbjakke eller Klubbvest skal benyttes
  • Konkurransedress: Det oppfordres til at klubbens konkurransedress benyttes, alternativt bør sponsor merker sys på alternativ konkurransedress.

Mvh

Jon Arne TorbergsenLeder Medkila Skilag