torsdag 13. september 2018

Nye ressurspersoner søkes; 1) Klubb- bekledning 2) Web-ansvarlig


(republisert 13.09.2018)

Hei. Det er slik at alle lag og forretninger må ha frivillige som tar tak og bidrar med ulike arbeidsoppgaver for å kunne drifte en idrettsklubb som Medkila Skilag. Det være seg trener(e), klubbleder, styremedlemmer, arrangører av skirenn (mange ulike funksjoner/ oppgaver), osv, osv. Ingen ting gjør seg selv, så enkelt er det, «noen» - dvs frivillige foresatte- må gjøre disse oppgavene for å skape et tilbud til barn og unge som ønsker å drive med den fantastisk flotte sporten som langrenn er.

Medkila Skilag har nå to stk definerte oppgaver som må overtas av nye ressurspersoner, da undertegnede som har hatt disse skal fratre etter denne sesongen;

1: Klubb- bekledning; undertegnede har designet og utviklet dagens klubbkolleksjon (vinter+ sommer), samt koordinert bestillingsrundene med våre leverandører Trimtex og Swix (konk.dress). Dette er nå en meget enkel oppgave å drifte, med 3-4 bestillingsrunder gjennom året, der arbeidet består i å koordinere bestillingsrundene opp mot leverandørene, informere medlemmer om bestillingsrundene og alle bestillinger skjer via nettbutikk-løsning hos dem. «Noen» i klubben må melde seg til å ta ansvar for dette. Gjelder fra 01.mai.


2: Web-/ nettsideansvarlig; Klubbens hjemmeside+ Facebook-side er klubbens viktigste fellesarena, utenom fellestreningene. Undertegnede har utviklet/driftet hjemmesiden i 10 år nå, siden 2008/09-sesongen. Jeg har meldt til styret for flere år siden at jeg har denne oppgaven ut 2017/18-sesongen, dvs frem til 30.april. Pr nå har ikke klubben noen som har meldt seg for å overta denne oppgaven. Se også artikkel HER;


Vi håper noen kan melde seg- eller tipse om noen- snarest for disse oppgavene som må tas ansvar for og driftes videre for Medkila Skilag. 

Ta kontakt med; Jon Arne Torbergsen (leder, tlf. 404 76 759, post(a)medkilaskilag.no) eller Tor Christian Eilertsen (tlf. 907 26 321, torce167(a)gmail.com.

Mvh Tor Christian

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar