mandag 26. februar 2018

NY WEBANSVARLIG- Medkila Skilag

-->
Medkila Skilag skal ha på plass ny webansvarlig innen utgangen av 17/18- sesongen, dvs pr 01.mai-18. 


Web-/ hjemmeside ansvarlig har ansvaret for å drifte og utvikle klubbens hjemmeside samt Facebook-side/Twitter/YouTube både mht teknisk/design og innholdmessig (redaktør). Som webansvarlig er man i praksis klubbens viktigste info-ansvarlige og hjemmesiden er klubbens "virtuelle klubbhus". I dag brukes også Facebook- grupper for hver treningsgruppe til å formidle info om treninger, osv.

Dagens hjemmesideløsning ligger på google-/ blogger- plattform (meget enkel løsning), men skal/bør snarlig oppgraderes/re-designes over på WordPress- løsning. Selv er jeg 100% selvlært og ut over det bare genuint engasjement, interesse, litt publisistiske anlegg og litt basic dataforståelse. Man kommer langt med å være interessert og litt publisistisk anlagt. Jeg har laget klubbens nåværende nettside og har vært klubbens nett-/ hjemmesideansvarlig siden 08/09-sesongen. 

Det er helt sikkert noen i klubben som både har litt «peiling» på slikt og som har lyst til å ta denne jobben videre for Medkila Skilag. Ta kontakt med meg SNAREST så avtaler vi nærmere. Mvh Tor Christian Eilertsen, tlf. 907 26 31 / torce167(at)gmail.com.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar