fredag 1. desember 2017

Treningsrenn, sesongen 2017/18 - første renn sønd 03.des 2017

Her er oversikt over planlagte treningsrenn, sone- og kretsrenn for Medkila Skilag sesongen 2017/17.

Treningsrenn arrangeres i samarbeide med Kilkam ski. Første treningsrenn er satt opp kommende søndag 03.desember i Kvæfjord- da for de som ikke skal til Nordreisa eller Kiruna å gå renn der. Start kl 11, klassisk, indiv.start.

Påmeldingsskjema for 03.des HER. Ps: Hvis ingen eller svært dårlig påmelding, avlyses rennet. Gir da beskjed på mail, og på FB om dette. OPPDATERING: det blir skirenn på søndag!
Klikk for større versjon

  • Treningsrenn 1: sønd. 03.des - kl 11:00 - Klassisk, Indiv.start, Kvæfjord *)
  • Treningsrenn 2: Fred 22.des - kl 18:00 (?)- Skate, Indiv.start, Kvæfjord *)
  • Treninsgrenn 3: Onsd 27.des- Kl 11:00 - Sprint (?)- Folkeparken/ Kvæfjord *)
  • Treningsrenn 4: Onsd 10.jan - Kl 18:00 - Klassisk, Indiv.start, Kilbotn (Kilkam Ski arr)
  • Treningsrenn 5: Onsd 14.febr- Kl 18:00- Skate, klassevis fellesstart, Kilbotn (Kilkam Ski arr)
  • Treningsrenn 6: Onsd 07.mars- kl 18:00- Klassisk, klassevis fellesstart, Folkeparken
  • Treningsrenn 7: Onsd 11.april- Kl 18:00- Skate, klassevis fellesstart, Folkeparken

Rennene gjennomføres iht denne planen. *) NB: Stilart/rennsted kan endres dersom snøforholdene tilsier det, så følg med på hjemmeside/Facebok/e-post i forkant av renn.

HENNSIKTEN med treningsrennene er bl.a å gi en enkel, uhøytidelig trening i det å gå skirenn spesielt til de yngste løperne (7-8-9-10 år) som ikke har så mange lokale skirenn å delta isamt  å gi et tilbud til de eldre løperne som ønsker litt ekstra ”pes” på langdragsøktene. Utøverne skal også gis trening i å konkurrere og voksne/foresatte løpere som trener/mosjonerer oppfordres og utfordres også til å delta. De aktive løperne må selv vurdere total trenings- og løpsbelastning ift om man nettopp har deltatt i løp og/ eller har viktige løp nært forestående. Det er ikke meningen at formen skal ikke toppes til disse rennene! 

GJENNOMFØRING: Løperne går med startnummer og det gjennomføres tidtaking på de deltakerne som ønsker dette. Tidtaking kan gjøres på enkleste måte. Resultater og deltakelse for øvrig legges ut på hjemmesida til klubben. Klasseinndeling vil være en "justert variant" slik at de som går like distanser går i samme klasse. Rennene vil være åpne for deltakelse fra andre klubber. Løpere fra og med yngste treningsgruppe (1.klassinger) og oppover til senior-/ veteran kan delta- og det presiseres at dette er et tilbud for ALLE, også mosjonistene som har lyst på litt ekstra "pes".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar