mandag 9. oktober 2017

Bestilling- Medkila Skilag klubbklær, vinter 2017/18

Nå er det klart for bestilling av Medkila Skilag sin kleskolleksjon for vinter via nettbutikk hos vår leverandør Trimtex.

Kolleksjonen består av jakke+bukse+ vest (Unisex og damemod + jr). Priser pr plagg er netto inkl.redusert pris via klubbstøtte.

NB: Nettbutikken er åpen til og med 22.oktober kl 23:59 og da med forventet levering i uke 48.

Klubblue og pannebånd har klubben på eget lager og selges på trening eller i andre sammenhenger etter nærmere avtale med klubb/ trenere.

Konkurransedress leveres av annen leverandør (Swix) og kommer med egen bestillingsskjema.Her er litt informasjon om fremgangsmåte for bestilling:  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: http://trimtex.no/no/min-trimtex/medkila-skilag/
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn TEAMKODEN: medkila17 i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer. Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar