lørdag 6. mai 2017

Bestilling, Sommerkolleksjon 2017- NB: Kort best.frist

Sommerkolleksjonen til Medkila Skilag er nå tilgjengelig for bestilling via egen nettbutikk (se info om bestillingsrutiner/ pålogging under "Les mer"). Klær bestilles av hver enkelt familie via nettbutikkløsning hos Trimtex og sommerkolleksjonen som kan bestilles er; 

  • Løpejakke, Advance
  • T-shirt m/ kort el lang arm, 
  • Lang tights, 
  • Kort tights. 

Produkter, design og passform/ kvalitet er tilsvarende forrige sesong. Priser i nettbutikken er netto klubbpris.

PS: for de som ønsker å bestille vinterklær allerede nå (enten for å supplere eller at man trenger å kjøpe nytt) så kan man også bestille dette via nettbutikken nå. Vi blir og å kjøre en runde med bestilling av vinterkolleksjonen til høsten medio oktober. Vær obs på at vinterklær heter "Element Plus" (Jacket, Pants, Vest). 

Bestillingsfrist er nå tirsdag 09.mai kl 2359. Da stenger nettbutikken, så ikke kom for sent med bestillingen. Forventet leveringsuke: Uke 24. 

PRØVE STR: Vi har ikke prøvekolleksjon tilgjengelig så oppfordrer at man prøver klær hos de som allerede har fått levert tidligere. Om man har klær som ikke er utslitt men er blitt for små oppfordres det til videresalg av disse.
Se ytterligere info om bestillingsrutiner for nettbutikkløsningen HER;

Her er informasjon om fremgangsmåte:
  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/medkila-skilag/ inn her
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn medkila17 i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen. Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.
Registrer deg som bruker med korrekt informasjon. Klærne blir sendt direkte hjem til deg, så det er viktig at adressen er riktig. Dette er spesialdesignede klær for Medkila, og ordren blir sendt til produksjon når bestillingsvinduet lukkes.
TIPS: For å minske fraktkostnadene ved kjøp av få produkter kan det være lurt å gå sammen flere om bestillingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar