mandag 20. februar 2017

Sterk langrennshelg for Medkila Skilag

Denne helgen ble det mange sterke resultater for Medkila Skilag sine løpere fordelt på kretsmesterskap del 2 på Bardufos, NC Voss og Ungdommens Holmenkollrenn;
Foto: pappa/smører/trener Patrick Nylund
  • KM del 2- Bardufoss: 2 kretsmestere lørdag (sprint)+ flere 2. og 3.plasser. 2 kretsmesterere søndag (duathlon) og flere 2. og 3.plasser. I tillegg gjorde flere andre løpere sine beste løp for sesongen så det er det all grunn til å være godt fornøyd med.
  • NC Voss. Sigve Bornø Novstad (M18) fikk sesongens første topp-30 plassering og dermed norgescup- poeng, veldig bra!
  • Ungdommens Holmenkollrenn 2017; Lørdag 18.febr sto Noah Nylund for en særdeles sterk og historisk bragd med å bli nr.1 i klassen G13/ klassisk i Ungdommens Holmenkollrenn 2017- det er skikkelig RÅTT og vi GRATULERER med fantastisk resultat!!! Noah fulgte opp søndag med en sterk 4.plass bare 4sek fra 1.pl. Nora Mikkelsen (J13), Andreas Skjelle (G13) og Sarah M. Lambertsen (J14) gjorde også sine saker veldig bra i Holmenkollen og gjorde gode løp.

  • Medkila Skilag har ledertrøyen i 4 av 8 klasser i SNN-cup 2016-17, med hhv Noah Nylund (G13), Nora Mikkelsen (J13), Ingeborg Hansen (J15) og Herborg Skjelle (J16)- så det ble lagt merke til på trøyeutdelingen på Bardufoss i helgen. To renn gjennstår i årets SNN-cup (kretsrenn i Ballangen og Øverbygd).
Alt i alt mange gode prestasjoner denne helgen- så både løpere og støtteapparatet (=foresatte/ hovedsponsorer) har all mulig grunn til å være svært fornøyd med innsatsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar