tirsdag 7. februar 2017

Kilkam-Medkila 04.-05.februar 2017 ("Prøve-NM")- Rapport fra rennleder

Jeg vil gjerne takke for oppslutningen og innsatsen under helgens arrangement. Vi leverte en veldig god NM test og viste for hele Troms at vi legger litt i å levere gode arrangement.

Takk særlig til kjøkken komiteen som stod på ekstra i helga tross dårlig bemanning. Det bare ble slik denne gang fordi arrangementet kolliderte med mange andre dugnader siste uke og helg.

Takk også til løypegjengen som har jobbet knallhardt med løypene de siste 14 dagene, uten den ekstra innsatsen deres hadde ikke rennet blitt så bra som det ble.

Tross at vi er litt underbemannet enkelte steder er det bare smil og iver etter å levere «verdensklasse» som Harstadkonferansen hadde stort fokus på forleden. Når vi får de siste personene på plass, og legger
alle brikkene på bordet, er vi der, «verdensklasse».

Jeg håper nå at alle dere som vet nå at dere skal være å arrangere NM om å bruke den google doc, som ligger vedlagt.  Legg dere inn i funksjonærlisten HER så snart dere har oversikt over hva dere kan være med på. For meg er det veldig viktig at man velger seg det man har lyst til å jobbe med først, så skal vi fordele best mulig og forsøke å oppfylle ønskene. Det skal være artig å jobbe med dette. Vi gjør noe stort sammen, for klubben, for skiidretten og for Harstad.

Husk at de som jobber med funksjonærlisten også jobber dugnad og skal sørge for å planlegge at din dugnadsinnsats blir best mulig. Disse har også andre tunge oppgaver. Jo tidligere man får oversikt jo bedre blir det.

Vi har særlig fokus nå på kjøkkenvakter, løypevakter, arenavakter og parkeringsvakter jeg håper vi kan få disse inn så raskt som mulig.

Tirsdag 7/3 kl 0900 skal vi sette opp smøreteltet, som blir tidenes største smøretelt satt opp i Harstad. Vi skulle gjerne hatt 20 mann til å hjelpe oss da. Det blir servert varm mat på Kilkamhuset i løpet av dagen. Her kommer vi til å holde på til 2100 på kvelden, det er flott om noen kan komme etter middag og hjelpe til som ikke har anledning på dagen.

Funksjonærene får egen lue, kopp, kaffe, varmmat og tørrmat Tirsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag og Søndag. De øvrige dagene har man med evt matpakke og kaffe. Kickoff og siste informasjon til dere alle blir på Høgskolen Mandag 6/3 – 1900.

NM er like rundt hjørnet, det blir herlig å ønske 1000 fantastiske skiløpere til Harstad…


Rune Tøllefsen
Rennleder NM jr
911 41316 / rune@toco.as

cid:158ED61F-8A0A-476D-B0DE-E82FDCA8FF01@local.vizuelli.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar