mandag 11. april 2016

Bestilling kubbekledning - Sommer + vinterkolleksjon 2016


Sommerkolleksjonen til Medkila Skilag er nå tilgjengelig for bestilling via egen nettbutikk (se info om bestillingsrutiner/ pålogging under "Les mer"). Klær bestilles av hver enkelt familie via nettbutikkløsning hos Tromtex og klær som kan bestilles er; Løpejakke, t-shirt m/ kort el lang arm, Lang tights, kort tights. Produkter, design og passform/ kvalitet er tilsvarende forrige sesong. Priser i nettbutikken er netto klubbpris.
  • Sommerklær/ jakke: "Advance"
NB: for de som ønsker å bestille vinterklær allerede nå (enten for å supplere eller at man trenger å kjøpe nytt) så kan man også bestille dette via nettbutikken nå. Vi blir og å kjøre en runde med bestilling av vinterkolleksjonen til høsten medio oktober.
  • Vær obs på at vinterklær heter "Element Plus" (Jacket, Pants, Vest). 

NB: Bestillingsfrist er nå søndag 30.april kl 2359. Da stenger nettbutikken, så ikke kom for sent med bestillingen. Forventet leveringsuke: Uke 23. 

PRØVE STR: Vi har ikke prøvekolleksjon tilgjengelig så oppfordrer at man prøver klær hos de som allerede har fått levert tidligere. Om man har klær som ikke er utslitt men er blitt for små oppfordres det til videresalg av disse.
Se ytterligere info om bestillingsrutiner for nettbutikkløsningen HER;

Følg følgende prosedyre for bestilling:

1) Gå rett inn i Medkila sin nettbutikk via denne direktelinken: Nettbutikk
2) Trykk Logg inn øverst i menyen
3) Til høyre på skjermen, trykk Registrer ny kunde, evt logg inn med tidligere brukernavn og passord.
4) Produktene finner man under knappen på menylinjen
5) Legg varer i handlekurven, husk å bekrefte ordre helt til slutt
Registrer deg som bruker med korrekt informasjon. Klærne blir sendt direkte hjem til deg, så det er viktig at adressen er riktig. Dette er spesialdesignede klær for Medkila, og ordren blir sendt til produksjon når bestillingsvinduet lukkes.
TIPS: For å minske fraktkostnadene ved kjøp av få produkter kan det være lurt å gå sammen flere om bestillingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar