mandag 25. januar 2016

Treningsrenn 2015/16- sesong


Treninsrenn for 2015/16- sesongen er allerede godt i gang, der 4 renn er gjennomført. Følgende står da på listen over treningsrenn denne sesongen;

  • 27.desember - Fristil (iht treningsplanen), arr: Medkila Skilag. Er gjennomført. Kvæfjord
  • 02. januar - Klassisk, indiv. start, arr: Medkila Skilag. Er gjennomført. Kvæfjord
  • Lørd. 09.januar- Fristil, fellestart. arr: Medkila Skilag. Er gjennomført. Kilbotn.
  • Lørd. 23.januar- Klassisk, indiv. start. arr: Medkila Skilag. Er gjennomført. Kilbotn.
  • Gjennstår:
  • Tirsdag 26.jan- Fristil, fellesstart. Kilbotn/ arr: Kilkam Ski. Se egen info HER på FB
  • Onsd 24.febr- Klassisk, indiv.start. Kilbotn/ arr: Kilkam Ski
  • Tirsd 08. mars- Klassisk, fellesstart, Folkeparken, arr: Medkila Skilag

Hensikten med rennene er bl.a å gi en ufarlig, uhøytidelig trening i det å gå skirenn spesielt til de yngste løperne som ikke har så mange lokale skirenn å delta i, samt  å gi et tilbud til de som ønsker litt ekstra ”pes” på langdragsøktene. Utøverne skal også gis trening i å konkurrere og voksne/foresatte løpere som trener/mosjonerer oppfordres og utfordres også til å delta. De aktive løperne må selv vurdere total trenings- og løpsbelastning ift om man nettopp har deltatt i løp og/ eller har viktige løp nært forestående. Det er ikke meningen at formen skal ikke toppes til disse rennene! 

Rennene gjennomføres iht denne planen. NB: Stilart/rennsted kan endres dersom snøforholdene tilsier det, så følg med på hjemmeside/Facebok/e-post i forkant av renn.

Det blir et tilbud til de som ikke ønsker tidtaking, men likevel ønsker å delta på renn. Disse kan få gå løypa når de selv ønsker det i løpet av rennet og likevel få registrert deltakelse. Dette er et tilbud spesielt innrettet for de yngste ungene og til foreldre og foresatte som ønsker å ta seg en skitur. 

GJENNOMFØRING: Løperne går med startnummer og det gjennomføres tidtaking på de deltakerne som ønsker dette. Tidtaking kan gjøres på enkleste måte. Resultater og deltakelse for øvrig legges ut på hjemmesida til klubben. Klasseinndeling vil være en "justert variant" slik at de som går like distanser går i samme klasse. Rennene vil være åpne for deltakelse fra andre klubber. Løpere fra og med yngste treningsgruppe (1.klassinger) og oppover til senior-/ veteran kan delta- og det presiseres at dette er et tilbud for ALLE, også mosjonistene som har lyst på litt ekstra "pes".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar