fredag 10. oktober 2014

Medkila Skilag - bestilling klubbklær vinter 2014/ 15


NB: Bestillingsfrist er nå søndag 12.oktober kl 2359. Da stenger nettbutikken, så ikke kom for sent med bestillingen.

Vinterkolleksjonen 2014/15 til Medkila Skilag  er nå tilgjengelig for bestilling via egen nettbutikk (se info om bestillingsrutiner/ pålogging under "Les mer"). NB-NB: vær obs på at vinterklær heter Element Plus (Jacket, Pants, Vest). Sommerkolleksjonen (Advance jakke, samt t-shirt og tights) er også tilgjengelig i nettbutikken om du ønsker å supplere med noen av disse plaggene. 

Produkter og passform/ kvalitet er tilsvarende forrige sesong. Nytt for 2014/15- sesong er at bukse for vinter (Element plus) nå er i sort og samme design som løpetights og konkurransedress. Priser i nettbutikken er netto klubbpris.

PRØVE STR: Prøvekolleksjon er bestilt og det vil bli mulighet for å prøve størrelser før bestillingsfrist går ut. Nærmere info ift dette kommer, men blir bl. a mulighet for prøving ifm klubbsamlingen på Stokmarknes.
Bestillingsfrist er søndag 12.oktober. Etter 12. oktober vil det ikke være mulig å legge inn bestilling, så ikke kom for sent! Forventet leveringsuke: Uke 48. 

NB: Det blir egen bestillingsrunde for konkurransedressen, da den leveres av annen leverandør (Swix). Klubbluer bestilles også inn for lager og selges via klubben.
Se ytterligere info om bestillingsrutiner for nettbutikkløsningen HER;


Registrer deg som bruker med korrekt informasjon. Klærne blir sendt direkte hjem til deg, så det er viktig at adressen er riktig. Dette er spesialdesignede klær for Medkila, og ordren blir sendt til produksjon når bestillingsvinduet lukkes.
For å minske fraktkostnadene ved kjøp av få produkter kan det være lurt å gå sammen flere om bestillingen.

Nettbutikk for Medkila Skilag er klar til bruk. Følg følgende prosedyre for bestilling (Priser i nettbutikken er netto klubbpris):

1) Gå inn på Trimtex: www.teamorder.no
2) Trykk Logg inn
3) Til høyre på skjermen, tast inn Teamkode: medkila128  - og; Trykk Logg inn under. Dette må gjøres for å komme inn på Medkila Skilag sine egne sider.
3) Trykk Logg inn øverst i menyen
4) Til høyre på skjermen, trykk Registrer ny kunde
5) Produktene finner man under knappene VOKSEN og BARN på menylinjen
6) Legg varer i handlekurven, husk å bekrefte ordre helt til slutt

Bestillingsfrist er søndag 12.oktober. Etter 12. oktober vil det ikke være mulig å legge inn bestilling, så ikke kom for sent! Forventet leveringsuke: Uke 48. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar