mandag 7. april 2014

Medkila Skilag - Bestilling av sommerklær- Frist: 10.april: Ny frist: søndag 13.april

Oppdatert 09.april:Hei. Fristen for bestilling av Medkila Skilags sommerkolleksjon går egentlig ut i morgen kveld, 10. april. Det er kommet inn få bestillinger så langt.

- Vi utsetter derfor bestillingsfristen til søndag 13. april. NB: bestilling innen denne fristen er eneste mulighet hvis man skal skaffe seg tøy fra sommerkolleksjonen til Medkila Skilag for denne sommersesongen.

-----------
Hei. Det nærmer seg nå vår/sommer, selv om vi fortsatt har ypperlig skiføre og Kirunaspelen, Klubbmesterskap og en del turren fortsatt gjennstår. Medkila Skilags sommerkolleksjon er klar for bestilling med bestillingsfrist 10. april og da forventet levering i uke 22 (siste uke i mai). Se nærmere info og bestillingsopplegg HER:
Selve kolleksjonen er med uforandret design og stoffkvalitet fra i fjor og består av:
 • Løpejakke 
 • T-Shirt, kort arm
 • T-Shirt, lang arm
 • Løpetights, kort
 • Løpetights, lang  
Design ser man ved å logge inn på nettbutikken. NB: Vær obs på at alle voksenstr. kommer i Unisex eller damemodeller. Barnemodeller er Unisex. Se også størrelsesguide via nettbutikkløsningen, event kan man også prøve klær hos de som bestilte i fjor for å sjekke størrelser. For de som har vokst ut av sommerklær som bel bestilt i fjor anbefales det at dette legges ut for salg via Facebook- siden "Sportsutstyr Sør-Troms Kjøp og Salg" https://www.facebook.com/groups/450191875085026/ (legg også ut ski/ skiutstyr, sykkler og annet sportsutstyr for salg/ ønskes kjøpt her).

NETTBUTIKK-LØSNING:
Nytt av året er at vi nå kjører med nettbutikk-løsning hos Trimtex, slik at alle betaler direkte med kort og får bestilte varer levert direkte hjem til seg. Her er da
Følg følgende prosedyre for bestilling:

 1. Gå inn på Trimtex: www.teamorder.no
 2. Trykk Logg inn
 3. Til høyre på skjermen, tast inn Teamkode: medkila127  -> Trykk Logg inn under. Dette må gjøres for å komme inn på Medkila Skilag sine egne sider.
 4. Trykk Logg inn øverst i menyen
 5. Til høyre på skjermen, trykk Registrer ny kunde
 6. Produktene finner man under knappene VOKSEN og BARN på menylinjen
 7. Legg varer i handlekurven, husk å bekrefte ordre helt til slutt

NB: Etter 10. april vil det ikke være mulig å legge inn bestilling, så ikke kom for sent!. TIPS: For å minske fraktkostnadene ved kjøp av få produkter (kr 100,- pr forsendelse) kan det være lurt å gå sammen flere om bestillingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar