fredag 28. mars 2014

Medkila Skilag søker skitrenere til voksengruppeMedkila Skilag er en skiklubb med fokus på langrennsaktivitet for barn/ unge. Klubben har de senere årene fått flere henvendelser om vi har langrennstreninger for voksne løpere. Medkila Skilag ønsker nå å utvide klubbens treningstilbud.
 
Vi søker derfor 2-4 personer som kan påta seg å organisere treninger (barmark, vinter) for voksne.

Klubben har mange aktive og dyktige foresatte som trener mye på ski og ellers er aktive året rundt, som vi håper kan stille opp og bidra med dette.  
 
2-4 TRENERNE: Klubben ser for seg et relativt "lavterskel" tilbud 1-2 ganger pr uke, med enkel coaching. Det skal ikke være "nybegynner-skikurs" i den forstand, men grei mulighet til å henge med om man er litt trent og har litt grunnleggende skiferdigheter. For å være trener i en slik voksengruppe trenger man ikke å ha vært løper på veldig høyt nivå eller å ha masse trenerkurs. Det holder om man er engasjert og aktiv med langrenn og trening, og at man kan synes det vil være givende å kunne trene sammen med andre. Det vil kunne legges opp slik at trenerne selv vil ha dette som sin egen treningsøkt samtidig som man er coach/ trener for andre. 
 
Det bør være minimum 2 stk trenere, men gjerne 3 eller 4, slik at man kan fordele treninger seg imellom og være minst 2 stk trenere med på hver treningsøkt. Ideelt sett bør det gjerne være minst en kvinnelig trener, om mulig. Det blir fult og helt opp til trenere å organisere treninger, treningsform, dager/ tidspunkt, vinter og/ eller barmark og ellers innhold i treningene (langkj/ intervall/styrke/hurtighet/teknikk, klassisk/ fristil, løping/ rulleski). Oppstart for treninger blir så snart vi har på plass et trenerteam og disse ønsker å starte opp, gjerne mens det fortsatt en skiforhold igjen denne sesongen.
 
INTERESSERTE: Medkila Skilag ber interesserte trenere melde seg til Medkila Skilag v/ Tor Christian Eilertsen (t. 907 26 321, epost: torce167@gmail.com ). Kom igjen og trå til, folkens, meld dere som trenere- dette kan bli skikkelig gøy!!!
 
Med vennlig hilsen
Medkila Skilag v/ styret

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar