tirsdag 7. januar 2014

KM del 1 på Skjervøy 25.-26. januar 2014

Oppdatert 13. januar: Deltagelse på KM på ski er en flott mulighet for skiløperne til å få med seg et skirenn der det kåres kretsmestere for Troms fra 13 år og oppover. Det er mulig å delta fra 11 år på kretsrennet, men 11 og 12-årsklassen blir ikke kretsmestere.

                                                    Fra KM del 1 i Harstad 2013
Tilbakemelding på antall måltider må meldes inn til jon.arne.torbergsen@enter-revisjon.no senest lørdag 18. januar.
Klubben dekker middagen lørdag for alle deltagere og foresatte. Dette må også meldes inn om man ønsker å spise på skolen.
Klubben legger ikke opp til et fellesopplegg med overnatting i forbindelse med KM da kapasiteten tidlig ble fullbooket, men vi oppfordrer at så mange som mulig deltar da det er en flott anledning til å få med seg et renn med stor deltagelse fra hele fylket.

Påmelding via www.minidrett.no . frist 21. januar kl. 23:59, også for stafettlagene.
Innbydelse på kretsens side KM ski del 1 her.

Innkvartering/bespisning: Det er fullt på alle hotell/rorbuer i Skjervøy, men de tilbyr overnatting på skole. Les innbydelsen og meld fra til Jon Arne Torbergsen på mail jon.arne.torbergsen@enter-revisjon.no Frist 21. januar.
Antall overnatting, antall frokoster og middag. Middag lørdag dekkes av klubben.

Det er mulig å bo på Storslett på Reisafjord hotell i Nordreisa, 55 minutter å kjøre. Tlf: 77766000

Klubbteltet: Klubben tar med klubbteltet der det skal være plass til så mange som mulig å smøre skiene til utøverne. Vi oppfordrer at alle som er på KM om å stå sammen for å utveksle info om hva som egner seg best til skiene.

Smøreboder: Arrangøren har tilgang til en verkstedhall (Borealhallen) hvor deltagerne kan smøre skiene.

Stafetten søndag: Trenerne setter sammen stafettlagene til søndagens renn, påmeldingsfrist det samme som individuell påmelding (antall lag).


Vi møtes på Skjervøy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar