torsdag 9. januar 2014

Kirunaspelen 2014 - Klubbtur

Kirunaspelen 2014 arrangeres palmehelga, 11.04-13.04.2014. Medkila Skilag planlegger et felles opplegg på lik linje som i fjor. Vi oppfordrer så mange som mulig til å delta på dette som blir det siste offisielle aktiviteten for sesongen.
I fjor deltok Charlott Kalla i Kirunaspelen, kanskje kommer hun i år også!

Charlott Kalla og unge Medkilaløpere under Kirunaspelen 2013.

Mer info:
Fra hjemmesiden til IFK Kiruna:

"Jukkasjärvi IF och IFK Kiruna samarrangerar öppna Total-DM Kiruna 2014. Skidtävlingen genomförs som ett 3-dagars evenemang 11-13 april med distriktsmästerskaps status för ungdomar, juniorer samt seniorer. Evenemanget är uppdelat i Jukkasloppet (DM-sprint), Kirunaspelen (DM-distans) samt en avslutande DM-stafett."
Skirennet fredag starter ca 15:00 for de yngste (gjorde det i fjor). Følg med på hjemmesiden til IFK Kiruna for ytterligere informasjon om arrangementet - http://www3.idrottonline.se/IFKKiruna/Grenar/Skidor/Kirunaspelen/

Skiarena på Jukkasjärvi skistation.


Overnatting/priser
Medkila skilag legger opp til at deltagelse i dette skirennet kan være en fin måte å avslutte sesongen 2013/2014 på og har i denne anledning reservert 25 hytter på Camp Ripan som ligger direkte i tilknytning til skianlegget i Kiruna.
Prisene er som følger:
  • Hytte for 4 personer – SEK 1 645 pr døgn
  • Ekstra frokost – SEK 125
  • Lunch, idrettspris – SEK 95
  • Middag, idrettspris – SEK 135
Når det gjelder bestilling lunch/middag til idrettspris betinger dette fellesbestilling og det vil være avhengig av interessen fra deltakerne om fellesbespisning vil bli benyttet. Anleggets restaurant vil kunne benyttes individuelt og da til ordinære priser.

Bidrag fra Medkila Skilag
 Medkila SL støtter deltagelse i dette arrangementet med kr 500 pr aktiv utøver. I tillegg vil vi legge opp til felles påmelding for skirennet der startkontingent betales av Medkila SL.

Påmelding
 Da bestilling av hytter må være bekreftet senest 2 mnd før arrangementet er det allerede nå nødvendig å foreta påmelding (ved avbestilling etter utløp av reservasjonsfrist vil eventuelle avbestillingskostnader måtte dekkes av den enkelte).
Påmeldingen rettes til Jon Arne Torbergsen (jon.arne.torbergsen@enter-revisjon.no) og følgende oppgis:

Navn (oppgi samtlige, utøvere og foresatte)
Interesse for:
Middag fredag ja/nei
Lunch lørdag ja/nei
Middag lørdag ja/nei
Lunch søndag ja/nei

Påmeldingsfrist: 19.01.2014

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar