mandag 28. oktober 2013

Riva del Garda, Italia 19.-26. juli 2014

I sommer var flere familier fra Harstad/ Medkila Skilag samlet til felles ferieuke i Riva del Garda i Italia, med stor suksess.


 
Stedet oppleves som et flott sted for å kombinere ferie (soling, bading, god mat- passe stort sted og varmt men ikke for varmt) med gode muligheter for varierte aktiviteter og trening. Flere er i gang med planlegging av tur til neste år, så fellesuken i 2014 blir da 19.-26. juli. 

De som måtte ønske å legge litt av ferien sin til Italia/ Riva del Garda kan da begynne å planlegge ut fra dette. Det blir ikke fellesbestillinger av noe slag, så man ordner reise og opphold på egen hånd, men de som var på tur i fjor er sikkert behjelpelig med tips.Gamlebyen hadde mange spennende smug og gater, med sjarmerende restauranter, butikker og gallerier.I fjor var fam. Torbergsen, fam. Martnes, fam. Ingebrigtsen/Karlsen, fam. Ryvoll og fam. Eilertsen der, så ta gjerne kontakt for tips.
Om man kombinerer fellesuken med besøk i andre land/ områder i forkant eller etterkant, så styrer man selvsagt det helt selv. Man kan fly til Milano,  Bergamo, München, Venezia, Zürich, Nice eller andre steder. Det er relativt kort å kjøre  på motorveiene uansett. Alle som var på tur i fjor hadde leiebil for hele ferieperioden.
 
 Mange flotte fjellturer i 1000 og 2000 meters høyde.
Med Riva del Garda som utgangspunkt er det korte avstander for å kombinere ferieturen med andre opplevelser i Italia og sentral-Europa; Alpene, Dolomittene, Venezia, Como-sjøen, Rivieraen, Kroatia, osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar