tirsdag 11. juni 2013

Bestilling sommerklær - frist 16. juni 2013Da er endelig sommerkolleksjonen fra Medkila Skilag klar for bestilling. Noe seint, men dette skyldes jobbing med noen endringer mht design samt produkt-test for å velge modell for de ulike plaggene. Pga at vi er sein med bestillingen vil klær bli levert Harstad først ca uke 29/ 30, altså i slutten av juli. Vi må bare beklage at ikke prosessen kom i mål tidligere med tanke på levering før ferien, men slik ble det dessverre denne gangen. For senere bestillinger av sommerklær tenker vi å prosessen starte allerede i april for levering ca 01. juni.

INFO:  Vedlagte skisser er sendt på mail, klubbdesign samt PDF- katalog for produktbeskrivelser. Her er i tillegg utfyllende info:
  • Alle plagg er i nye (bedre) stoffkvaliteter og passform ift tidligere bestillinger.
  • Tights er endret til sort bunn, etter mange innspill fra medlemmene. Sort  oppleves som mer anvendelig og praktisk.
  • T-shirt er av ypperste kvalitet og er en mere tettsittende modell/ bedre passform med strech, ift tidligere leverte t-shirt.
  • Nytt produkt: Genser - denne vil kunne fungere som en "lag 2" bekledning (event bare som en langermet treningsgenser) og også som en klubbgenser ifm premieutdelinger, osv.
  • Alle plagg leveres med ferdig påtrykkede sponsorlogoer/ klubblogo.
STØRRELSESGUIDE: se http://trimtex.no/maltabell/

BESTILLING: Bruk elektronisk skjema innen søndag 16.juni kl 18:00 (NB: Les veiledning i best. skjema før utfylling).Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar