torsdag 6. desember 2012

Treningsrenn- Terminliste 2012-13 sesongen

(Klikk på bildet for større versjon)
Da er terminlisten for 2012-13 -sesongens treningsrenn klar (klikk på bildet for større versjon). Det er satt opp syv renn - inkl en stafett i romjulen-  og vi håper forholdene tilsier at vi kan gjennomføre alle renn denne sesongen. Første renn en satt til førstkommende mandag 10.desember (klassisk, indiv.start) i Kvæfjord/ Skytterbanen (start på sletta før postkassen). Hensikten med rennene er
bl.a å gi en ufarlig,uhøytidelig trening i det å gå skirenn (spesielt de yngste løperne som ikke har så mange lokale skirenn å delta i) samt  å gi et tilbud til de som ønsker litt ekstra ”pes” på langdragsøktene. Utøverne skal også gis trening i å konkurrere og voksne/foresatte løpere som trener/mosjonerer oppfordres og utfordres også til å delta. De aktive løperne må selv vurdere total trenings- og løpsbelastning ift om man nettopp har deltatt i løp og/ eller har viktige løp nært forestående. Det er ikke meningen at formen skal ikke toppes til disse rennene! 

Rennene gjennomføres iht denne planen. NB: Stilart/rennsted kan endres dersom snøforholdene tilsier det, så følg med på hjemmeside/Facebok/e-post i forkant av renn.

Det blir et tilbud til de som ikke ønsker tidtaking, men likevel ønsker å delta på renn. Disse kan få gå løypa når de selv ønsker det i løpet av rennet og likevel få registrert deltakelse. Dette er et tilbud spesielt innrettet for de yngste ungene og til foreldre og foresatte som ønsker å ta seg en skitur. 

GJENNOMFØRING: Løperne går med startnummer og det gjennomføres tidtaking på de deltakerne som ønsker dette. Tidtaking kan gjøres på enkleste måte. Resultater og deltakelse for øvrig legges ut på hjemmesida til klubben. Klasseinndeling vil være en "justert variant" slik at de som går like distanser går i samme klasse. Rennene vil være åpne for deltakelse fra andre klubber. Løpere fra og med yngste treningsgruppe (1.klassinger) og oppover til senior-/ veteran kan delta- og det presiseres at dette er et tilbud for ALLE, også mosjonistene som har lyst på litt ekstra "pes".

PREMIERING: Utøvere som deltar i fire eller flere renn blir med i trekningen av enkle premier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar