søndag 28. oktober 2012

Treningsgruppe 1 (f.2005-06) - trening i Folkeparken på ski mandag 29.oktober

Hipp hurra for vinteren som kom rekord-tidlig i år! Vi kjører skitreninga for Supergruppa (f 2005/2006) ute i Folkeparken kl 1800-1900 mandag 29 oktober. Les mere for info:


Anbefaler alle å ta en sjekk på utstyr slik at ungene er godt forberdet til treninga. Gode klær, inkl votter eller vame hansker er et absolutt krav. Foreløpig værmelding sier 3 minusgrader og klarvær. Da er det erfaringsmessig kanskje 5 minusgrader i folkeparken. Vi kjører ikke så voldsomt tempo, så vanlig utedress går greit. 
For de som har lettere todelt bekledning er det kanskje å anbefale. Hodelykt er også fint å ha. 

Gammel skismurning, for små sko etc gir dårlig motivasjon. Tidligere år har julenissen vært en kjærkommen sponsor for utstyr til ungene. Med så tidlig sesonstart blir det nok litt lenge å vente på nissen... Anbefaler derfor å låne utstyr evt kjøpe inn nytt til de som har vokst ut av fjorårets utstyr.Mandag 19 november arrangeres skibytte-dag i klubben. Sjekk hjemmesida for ytterligere info.  

Ellers er foreldre hjertelig velkommen til å delta på utetreningene. Med såpass mange unger som deltar er det alltids greit med noen ekstra hjelpere for votter, tissepauser etc. 


Vi gleder oss til første skitrening ute mandag 29 okt. 
Hilsen trenerne. 
Bård, Vegard, Jo og Rolf Arne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar