tirsdag 13. november 2012

Dopapir - bestilling, november-12 - FORLENGET FRIST


Oppdatert 13.11.2012: Dopapir-generalen melder at bestillingsfristen flyttes til mandag 19. november- altså om en uke. Så da er det fortsatt muligheter for flere å bestille seg sekker av Medkila Skilags aldeles utmerkede dopapir. Bestilling gjøres via elektronisk skjema- KLIKK HER. Se ellers tidligere info nedenfor:
---------------------
Hei, medlemmer og støttespillere til Medkila Skilag. Det er klart for ny runde med toalettpapirsalg. Samme pris kr 350 for 42 ruller høykvalitets toalett-papir (Katrin 360), 50 m ruller (tilsvarer ca 84 ' vanlige' ruller). Konkurransedyktig pris med annet kvalitetspapir (kr 16,60 pr 100 m). Bestillingsfrist: mandag 12. november. Les mere for ytterligere info samt elektronisk best.skjema:


Vi har de siste år tjent over 20.000 kr på salg av toalettpapir. Dette salget gjør at loddsalg og bingo som inntektskilde ikke har vært aktuelt for Medkila Skilag på mange år. Kjøp til eget bruk evt salg til venner/familie/kolleger må sees på som alternativ til loddsalg og bingo.

Ber derfor den enkelte:

  1. Vurdere eget behov. Spesielt bes de medlemmer som ikke har benyttet seg av dette tilbudet tidligere, å delta!
  2. Spørre det oppbygde kontaktnettet om der er interesse for nytt kjøp/ eller bygge opp kontaktnett på arbeidsplass/familie for salg.

Bestill- og unngå å bli fri for dopapir!!!


Bestillingsfrist mandag 12.november 

OBS! OBS! OBS! Benytt elektronisk bestillingsskjema via link HER

Utlevering planlegges i uke 48-49. Nærmere beskjed følger om dag og utleveringssted. Utleveringsted blir lager til NorEngros på sjøsiden av krysset Rødbergveien-Mercurveien (nærmere beskrivelse følger).

Vennlig hilsen
Terje Tømmervik, "Dopapirgeneral"
Mobil 915 69 929

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar