tirsdag 25. september 2012

Oppstart, Treningsgruppe 2 (f. 2003-04)- mandag 01. oktober

Hei. Da er det klart for første trening for barn født i 2003 og 2004 i den nye sesongen: Mandag 1.oktober 2012, klokken 19-20 i gymsalen på Medkila skole. LES MERE her for informasjon


Dette blir fast treningstid for innetreningene for denne aldersgruppen (Treningsgruppe 2). Treningstid for utetreninger- når den tid kommer- blir nok fra kl 18-19. 
Vi forventer stor pågang og oppfordrer dem som ønsker plass på årets treningsgruppe om å møte opp på første trening. Dersom en er forhindret fra å møte på første trening, men likevel ønsker å delta på treningene videre utover i sesongen, vil vi gjerne vite dette snarest mulig. 
Det kan kommuniseres via vårt elektroniske påmeldingsskjema- KLIKK HER for link til Løper-/ kontaktskjemaNB: Alle løpere som skal være med på treningene for sesongen 2012/13 må fylle ut dette Løper-/kontaktskjema (nå eller umiddelbart etter første trening), slik at vi får oppdatert navn på løpere og kontaktdata for foresatte.
Nytt av året er at vi har delt opp treningsgruppene og vår 2003-2004 gruppe er ny. Dette bl.a. for å kunne tilby flere barn plass. Trenere for gruppen vil være Cicilie Ingebrigtsen og Linda Mortensen, men vi vil også bruke av trener- ressurser i treningsgruppen for barna født i 2005-2006.
Vi gleder oss til oppstart og ønsker både gamle og nye løpere velkommen til den nye sesongen. Ps: vi minner også om innmelding i Medkila Skilag - se informasjon HER.
 Med vennlig hilsen trenerne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar