fredag 7. september 2012

Klubbklær - vinterkolleksjon - 2012/13- sesongen

Vi forbereder nå en bestillingsrunde for skisesongen 2012/13 av Medkila Skilags klubbklær.
Det legges ut egen sak på dette senere med bestillingsskjema/best.frist. Vi tar sikte på en bestilling til Trimtex for levering i uke 47 (slutten av november)- så da må vi sette dette i bestilling i løpet av første halvdel av oktober. Vi ber da medlemmer om å begynne å se over det man har av aktuelle klubbklær og vurdere/planlegge hva man eventuelt trenger å bestille. Klær som er for bestilling er (Ps: priser er ca- priser og ikke nødvendig vis endelig pris);
  • Overtrekksdress, jakke m/ sponsormerker + bukse. Ny modell fra 2011/12-sesong (Unisex og damemod.). Pris (ca): jr:str kr 700,-. Øvrige kr 900,-.
  • Overtrekksvest m/ sponsormerker. Ny modell ra 2011/12-sesong. Pris: (ca) 700,-
  • Konkurransedress (hel- eller todelt).  (Pris (ca): jr:str kr 1.050,-, XS->: kr. 1.350,-.
Bilder av disse kan bl. a sees på klubbens FB-side HER. Klubbens luer (treningslue og konk.lue) samt buff er tilgjengelig (lager i brakka). Det blir samme leverandør som tidligere, altså Trimtex. Vi har ikke prøvekolleksjon tilgjengelig, slik at vi oppfordrer medlemmer som er usikre på størrelser om å avtale prøving via andre medlemmer internt. Om man har plagg som er blitt for små (event feil str)- og ikke har noen i familien som kan/ skal overta- så oppfordres det til å selge plaggene videre til øvrige medlemmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar