torsdag 16. august 2012

Gruppe 11-12 år- Oppstart mandag 20. august

Medkila skilag ønsker alle skiløpere født 2001 og 2002 og foresatte velkommen tilbake på trening etter en lang "skiferie".  I år vil oppstarten av skitreningene være mandag 20. august (uke 34), og videre kjøres treningene mandager og onsdager hvis ikke annet blir bestemt: Se vedlagt plan for AUGUST og SEPTEMBER. 


De fleste treningene varer fra 18-1915, men dette varierer enkelte ganger (studer planen fra gang til gang). Legg også merke til "sted". Ikke alltid på samme plass hver gang.

(Klikk for større bilde)Viktige retningslinjer: Vi ønsker i denne sammenheng å komme med noen enkle retningslinjer i forhold til treningene:
  • Foresatte ”sjekker” inn sitt barn før treningene og ”sjekker ut” etter økten.
  • Hvis et barn tas ut av ei trening undervegs i økta (uhell o.l.), må melding gis til en av trenerne (spesielt viktig utendørs)
  • Ønsker gjerne at foresatte trener selv mens skitreninga pågår (løpetur, skitur). Anbefales :). Vi har Harstads sprekeste 01-02 gjeng, lurt at foreldrene til en viss grad kan henge med sine barn når det er aktivitet utenom skitreningene (2 utholdenhetstreninger pr. uke er i minste laget for barn som skal gå 2 km skirenn). 
På treningene vektlegger vi motorisk utvikling (spes. balanse og koordinasjon), spenst, hurtighet, styrke og utholdenhet. Mer fokus på utholdenhet og teknikk er endringer fra tidligere.  Dette ved av hjelp ulike aktiviteter som er sosiale og preget av det uhøytidelige. Det skal være artig og krevende;)

Når snøen kommer og traseen er klar, møtes vi Folkeparken der vi skal jobbe med skiteknikk i ulikt terreng og under ulike forhold. Vi vil sette fokus på å øvelser som fremmer skiteknisk utvikling og ellers enkelt og greitt ha det morsomt.

Som før har vi følgende kjennetegn for god aktivitet for gruppa:
- Alle utøverne i aktivitet gjennom hele treningsøkta
- Godt og spennende innhold i treningen
- Mestring og positive opplevelser

Aktivitetshilsen fra trenerne

Randi og Øyvind

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar