tirsdag 17. januar 2012

Klubbavtale med G-Sport Sentrum

www.gsport.no
Det er nå inngått en klubbavtale mellom Medkila Skilag og G-Sport Sentrum for 2012. Les hele avtalen her:


Medkila skilag og G-Sport Sentrum Harstad AS (Rik. Kaarbøsgt. 9) har inngått en samarbeidsavtale som gjelder ut 2012.
Avtalen går ut på:

·    Ordinære varer (ikke salgsvarer/våpen og ammunisjon) til medlemmer hos Medkila Skilag innrømmes 10 % rabatt. For å registrere rabatt og hvem som er berettiget til å oppnå rabatt, så skal det skal produseres et eget rabattkort, dette påkoster GS.

·    Medkilas Skilags medlemmer innrømmes 20% rabatt på ski, bindinger, skisko, staver og skismurning ved framvisning av rabattkort. Rabatt trekkes av veil pris og ikke av pakkepris.

·   3-4 ganger i året skal medlemmene få invitasjon til Venners venners dag i regi av G-Sport. Denne blir distribuert via kontaktperson hos Medkila Skilag, som distribuerer dette videre til medlemmene. På handledagen blir det innrømmet en større rabatt.

·  Det skal holdes klubbkveld for Medkila Skilags medlemmer. Fortrinnsvis på våren og på høsten. Denne kvelden innrømmes det bl.a. -25% på kjøp av ski, samt at det blir innhentet tilbud til medlemmer på andre aktuelle produkter. Første medlemsmøte kan bli allerede i februar, fortrinnsvis en tirsdag.

 Avtalen gjelder for alle som har betalt medlemskap for inneværende sesong. Ved utlevering av medlemskort sjekkes det opp mot oppdatert medlemsliste som ligger i butikken. klubben Dette er da en gylden anledning og påminnelse om å betale for medlemskapet, og da få nyte godt av denne medlemsavtalen.

Det kan hende at det tar noen dager til medlemskortet er ferdig produsert.Mvh

Beate Ingebrigtsen
Medkila skilag
Leder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar