søndag 1. januar 2012

99-2000gruppa, treninger uke 1/12

Hei, og Godt Nytt År, folkens! Da er vi i gang med 2012 og de tre neste månedene er da hoveddelen av årets skisesong for gruppa og for Medkila Skilag. Skiforholdene i Folkeparken er desverre ikke gode nok enda (lite snø, trang trasè, mye fotgjengere/sivilister, mm), så vi velger å følge eldste treningsgruppe og kjører da treningene kommende uke i Kvæfjord/Skytterbanen,
men bytter "plutselig" til Folkeparken om det blir fin-fine forhold med mere snø der. Ps: håper dere kan samordne/koordinere kjøring av løpere til Kvæfjord.

Uke 1/12:

KM TROMSØ: 14+15.januar er det Kretsmesterskap i Tromsø, med individuelt/fristil på lørdag (vi tar mest sansynlig to økter med fristil neste uke) og stafett søndag. STAFETTER: For -99løperne så er de løperne som ønsker det aktuelle for en etappe sammen med løperne i eldste gruppe i klassen G/J 13-16år= meld fra til meg hvem av -99løperne som ønsker å gå KM-stafett på søndag, så setter vi sammen stafettlag. For 2000-løperne går de en Mix-stafett sammen med 2001-løperne og lag settes sammen fra ulike klubber av arrangør etter lørdagens renn. Se nærmere info og innbydelsen m/ info via linken HER:


Ta kontakt om det skulle være noe- vi sees på treninger og skirenn!

Mvh Tor Christian, t.907 26 321

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar