torsdag 8. desember 2011

Treningssamling, Kvæfjord, 10.-11.desember

Da det er gode skiforhold i lysløypa i Kvæfjord (til tross for litt lite snø enda) og planlagte samling i Kiruna ble avlyst pga snøforholdene der- tilbys en alternativ klubbsamling/treninger i lysløypa Kvæfjord lørdag 10.-11.desember for tre av gruppene; 98+, 99-2000 og 2001-02gruppa. Det er sendt/blir sendt informasjon til de respektive grupper og med kort påmeldingsfrist (Nb!). Alle som skal delta må melde seg på, selv om man var påmeldt til Kiruna- samlingen. Se epost til respektive grupper for påmeldingsinfo. 

Lørdag blir det to økter med en god pause imellom der vil bli servering av varm mat på skytterhuset. Søndag kjører de to eldste gruppene også en litt lengre økt. 

Velkommen til en helg med mye skigåing, gode treninger, sosialt samvær og mye uteværing i flott desembervær i de supre løypene den fantastiske gjengen i Kvæfjordløyper AL ordner til. 

Ps: vi oppfordrer ALLE til å støtte Kvæfjordløyper AL med "en skjerv" (se www.kvloyper.no - bli støttemedlem ) som et bidrag til den fantastiske jobben de gjør med å preppe og legge til rette for skigåing i løypenettet sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar