mandag 5. desember 2011

99-2000gruppa, treninger uke 49

Hei. Det er forbausende bra skiforhold for klassisk i Kvæfjord v/ skytterbanen, til tross for bare 5-7cm snø. Og det har meldt litt snøbyger på tirsdag+onsdag, så derfor blir treningsopplegg som følger for kommende uke:
  • Mandag 05.des blir det et delt opplegg mellom Folkeparken og Kvæfjord: a) Folkeparken; barmark m/staver, kl 18-1915. Tor Christian kjører denne treningen eller b) Kvæfjord/ klassisk for de som kan og har anledning til å komme seg dit. Trond Hansen og Petter Kulseng kjøre et opplegg der. Oppmøte kl 18 ved skytterhuset, og så samles gruppa på sletta som er rett oppfor postkassen. Der blir det litt diagonalgang uten og med staver, samt kanskje noe stakestafetter. Ellers blir det bare å få gått på ski og begynne å få inn skifølelsen. Avsluttes ca 1915-1930.
  • Onsdag 07.des: Kvæfjord v/ Skytterbanen: det melder kuldegrader og litt snøbyger på tirsdag og onsdag. Vi kjører derfor treningen i sin helhet på ski i Kvæfjord og det blir da ikke innetrening i gymsalen. Stilart: blir bestemt tirsdag kveld/onsd formiddag, avhengig av snøforholdene i løypetrasèen. Sender beskjed pr e-post.
Mht transport til Kvæfjord oppfordrer vi foresatte til å samordne seg imellom, slik at løpere kan få sitte på med hverandre og at at ikke alle nødvendig vis trenger å kjøre selv.

Mvh Tor Christian, tlf. 907 26 321

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar