søndag 2. oktober 2011

Treiningsoppstart 6-9gruppa, mandag 03.oktober

Velkommen på trening - Gruppe 6-9 år! Medkila skilag ønsker alle nye skiløpere og foresatte velkommen til oss, og for de som har vært med på trening tidligere; velkommen tilbake! Treningene er for unge skiløpere født i 2003-2005 (1.-3. klassinger). Les mere.....
 I år som tidligere vil treningstidene bli mandager fra klokken 1800-1900, og gjennomføres i gymsalen på Medkila skole. Vi håper også i år på mye snø, og at den kommer før jul. Inntil da vil treningene stort sett foregå innendørs, men det kan forekomme unntak. Da kjører vi uteaktivitet i tilknytning til Medkila skole eller Folkeparken. I slike tilfeller gir vi beskjed via mail og på treningen uken før.

Hvis ikke annen informasjon blir gitt, møtes vi hver mandag med treningsantrekk til innendørs bruk, der innejoggesko og vann på flaske er en stor fordel å ha med seg. 

Ønsker i denne sammenheng å komme med noen enkle retningslinjer i forhold til treningene:

·         Foresatte ”sjekker” inn sitt barn før treningene og ”sjekker ut” etter økten
·         Hvis et barn tas ut av ei trening undervegs i økta (uhell o.l.), må melding gis til en av trenerne (spesielt viktig utendørs)
·         Ønsker gjerne at foresatte trener selv mens skitreninga pågår (løpetur, skitur). Anbefales J  Meld fra til trenerne i så tilfelle.

På treningene innendørs vektlegger vi motorisk utvikling (spes. balanse og koordinasjon), spenst, hurtighet og utholdenhet. Dette ved av hjelp ulike aktiviteter som er morsomme og preget av lek. Det skal være artig og litt krevende òg!

Når snøen kommer og traseen er klar, møtes vi Folkeparken der vi skal jobbe med skiteknikk i ulikt terreng og under ulike forhold. Vi vil sette fokus på å ha det morsomt («skigøy») og ellers enkelt og greit kose oss ute i full aktivitet.

Kjennetegn for god aktivitet for gruppa:
- Alle utøverne i aktivitet gjennom hele treningsøkta
- Godt og spennende innhold i treningen
- Mestring og positive opplevelser

Aktivitetshilsen fra trenerne
 
Jo, Rolf Arne og Øyvind

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar