fredag 28. oktober 2011

Kiruna-samling 2011- informasjon og påmedling

(Kiruna-samling 2010)
Hei. Da er det klart for påmelding for årets klubbtur/ Kiruna-samling 09.-11.desember 2011. NB: påmeldingsfrist er i løpet av tirsdag 01.november. Turen/treningsopplegg gjelder for løpere som er født i 2001 og eldre (fra første år 2km-løpere, slik det var i 2010). Turen vil bli a la fjorårets Kiruna-tur (se artikkel HER) med en kort trening på fredag kveld, to økter på lørdag og en økt søndag. Her er litt mere detaljer og påmeldingsskjema:  • Avreise fra Harstad: ca kl 15.00.
  • Overnatting: 4-sengs hytter på Camp Ripan, med måltider inkludert . Ved å være på Ripan har vi direkte adkomst til løypenettet, felles måltider, felles arealer/mere sosialt og samlet gir dette en betydelig bedre ramme for klubbturen.
  • Priser: Egenandel for løpere er kr 500,- (for hele helgen inkl.måltider) og øvrige (foresatte, søsken, andre) betaler SEK 600,-/døgn i 4-sengs hytte. Hvordan dette skal betales kommer vi med nærmere informasjon om nærmere samlingen.
  • Transport: Baseres på at foresatte kjører og tar med utøvere der det er ledig setekapasitet. Meld fra mht transport/transportbehov ved påmeldingen.
  • Løpere som reiser uten foresatte forutsettes at man har avtale med andre foresatte for oppfølging/tilsyn på samlingen.
  • Ytterligere program/utstyrsliste osv. sendes direkte til påmeldte i god tid før avreise 
  • Ps: det er kretsrenn i Nordreisa denne helgen (2 x lørd+sønd). Dette rennet vil mest sannsynlig bli en del av en Troms krets-cup a la forrige sesong (13-14/ 15-16/ jr/ sr), men dette blir ikke avklart før fagmøtet i skikretsen 05.november. Vi ber derfor at man tenker litt på hva man ønsker å prioritere ved en event påmelding.

Påmeldingsfrist: Tirsdag 01. november via påmeldingsskjema nedenfor. NB: Alle må fylle ut

skjemaet for hver person som skal delta, dette gjelder løpere, foresatte, søsken og trenere.


-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar