onsdag 31. august 2011

Ny salgsrunde toilettpapir!

Sommeren er på hell, skolen er igang, vi faller inn i faste rutiner igjen. Så nå må det også være slutt på bruk av erstatning for vårt eminente do-papir - det ryktes at mange har blitt fri og har måttet ty til andre merker og kvaliteter. La bakenden få den kvalitet den fortjener -det er klart for ny runde med dopapirsalg! Samme pris kr 350 for 42 ruller høykvalitets do-papir (Katrin 360), 50 m ruller (tilsvarer ca 84 ' vanlige' ruller). Konkurransedyktig pris med annet kvalitetspapir (kr 16,60 pr 100 m).
Vi har de siste år tjent over 20 000 kr på salg av toalettpapir. Dette salget gjør at loddsalg og bingo som inntektskilde ikke har vært aktuelt for Medkila Skilag på mange år. Kjøp til eget bruk evt salg til venner/familie/kolleger må sees på som alternativ til loddsalg og bingo.
 
Ber derfor den enkelte:
1. vurdere eget behov. Spesielt bes de medlemmer som ikke har benyttet seg av dette tilbudet tidligere, å delta!

2. Spørre det oppbygde kontaktnettet om der er interesse for nytt kjøp/ eller bygge opp kontaktnett på arbeidsplass/familie for salg.
 
Bestillingsfrist onsdag 14.9. Bestill pr epost.
 
Utlevering planlegges uke 38. Nærmere beskjed følger om dag og utleveringssted. Utleveringsted blir som sist lager til NorEngros på sjøsiden av krysset Rødbergveien-Mercurveien (nærmere beskrivelse følger).
 
 
Vennlig hilsen
 
Stein Pedersen
Dopapir general
Medkila Skilag
stein.pedersen@harstad.online.no
tlf 770 71988/ mob 90634172

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar