tirsdag 21. juni 2011

Testrenn- Sør-Troms sommercup 2011


Martin Mikkelsen (venstre) og William Jakobsen (midten).
Medkila Skilag-juniorene Martin Mikkelsen (Meråker vgs) og William Jakobsen (Nordnorsk skilinje, Nordreisa) med flere, har satt sammen en serie av testrenn som de planlegger å kjøre i løpet av juli måned som en slags sommercup. Dette for å få treninga som konkurransematchingen gir (konkurranser er den beste trening!) og litt felles aktivitet i langrennsmiljøet (samt andre interesserte) i Sør-Troms/Nordre Nordland nå på sommertid.  
Testløpene består av følgende fire løp, slik planen er nå:

 1. Rulleskiløp- staking opp Aunfjellet, fra Aun-sida og opp (Kartreferanse HER), fellesstart, klassisk (skøyteski kan også benyttes om man ikke har klassisk). Lørdag 02.juli, start kl 1100. Ps: rekordtida er vistnok på 19min23sek, så der ligger lista.
 2. Motbakkeløp opp Sollia alpinsenter. Vanlig fellesstart fra krysset ved feristene og opp til toppen av alpinbakken.
 3. Folkefemmer'n i folkeparken. 15 sek intervallstart.
 4. Rulleski, jaktstart skøyting, fra Tjeldsundbrua og til toppen av Rensåhøgda (Rv825) (skikkelig syrebakke som avsluttning), ca 20km (Kartreferanse HER). Tidene fra de tidligere løpene legges sammen til en jaktstart. De som ligger veeeeldig langt bak eller ikke har deltatt på alle løpene, vil starte i en fellesstart noen min. etter at førstemann har startet.
 • ØVRIG INFO:
 • Løpene legges opp for deltakere fra og med G/J15+16 år (f.1996+1997) og eldre (jr+senior), og alle løp planlegges gjennomført i løpet av juli. 
 • Løpene er åpne for deltakere uansett klubb eller idrettstilhørighet ellers. 
 • Man deltar på eget ansvar med tanke på sikkerhet, forsikring og egen fysiske kapasitet. Løpene arrangeres som uformelle testløp blant venner, bekjente og interesserte, og er ikke å regne for å være i regi av Medkila Skilag.
 • Det første løpet (Aunfjellet) er planlagt til lørdag 2.juli klokken 11 og man melder seg på ved oppmøte i forkant av start på det enkelte løp. 
 • For rulleskiløp er hjelm og refleksvest el tilsvarende synlig plagg påbudt. 
 • Øvrige løpsdatoer er ikke fastsatt enda, men vil bli informert om via e-post og Medkila Skilags hjemmeside/Facebook-side. 
 • Epost-liste: Man kan sende e-post til Martin på martin.mikkelsen(a)hlkbb.no , så blir det laget en mailgruppe for de som er interessert og ønsker å motta aktuell info, datoer om løp, osv.
Velkommen til "tøffe tak og bånn gass" i Sør-Troms Sommercup 2011.

Mvh
Martin Mikkelsen og William Nikola Vuksic Jakobsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar