mandag 3. januar 2011

Sponsormerker på klubbklær - frist 23.januar

Hei. Mange har fått levert overtrekksdress nå rett før jul som må påføres korrekte sponsormerker, samt at det er mange jakker/vester/konkurransedresser med mangelfull eller foreldet merking. Korrekt sponsormerking av klubbklær er kjempeviktig og en av Medkila Skilags aller viktigste forpliktelser til våre hovedsponsorer. 
Vi ber derfor om at all levert klubb-bekledning påføres korrekte merker SNAREST OG INNEN 23.januar/ KM I BARDU(for de som skal delta der).  Se info om utdeling av merker samt bilder av merkeplassering, klikk "Les mer".
Utdeling av merker vil finne sted i forbindelse med treninger i uke 1+2. For de som har bestilt ny klubbvest og konkurransedress (leveres Harstad i løpet av uke 3-5 nå i januar, i følge leverandørene) påmonteres sponsormerker så raskt som over hodet mulig (1-2uker) etter at disse er overlevert. Her er en oversikt over hvordan merkingen skal være:

VINTERJAKKE: Klubbmerke+ nytt Statoilmerke på venstre side, Harstad Sparebank (øverst) og Tine (under) på høyre side. Seaworks-merket syes på under Tine-merket påhøyre side. Her er et eksempel på påsydde merker - 4stk. Nytt bilde tas når siste merke (Seaworks) er tilgjengelig. NB: Gamle Statoilmerker må tas av og og nye påføres (kan strykes på). 
VEST: Statoilmerke på venstre side under påtrykket klubblogo (NB: nytt Statoilmerke må påføres) og på høyre side Harstad Sparebank (øverst), Tine-merke og Seaworks-merke under leverandørmerke (Noname).


KONKURRANSEDRESS: Tine-merke (øverst) og Harstad Sparebank (underst), monteres på venstre lår.