søndag 26. desember 2010

NYHET: SMS/MMS- blogg

Hjemmesida vil gjerne ha bidrag og innhold fra DEG og andre brukere av medkilaskilag.no. Vi lanserer derfor nå en helt ny tjeneste: sms/mms-blogg.
Hjemmesida er Medkila Skilags elektroniske klubbhus. Derfor vil vi gjerne at dere som løpere, foreldre/foresatte, sponsor/samarbeidspartner eller andre interesserte deler deres skiopplevelser på hjemmesida vår via mobilen- og på den måten bidrar også DU til et aktivt miljø i "klubbhuset".

Vi vil ha f.eks resultater, stemningsrapporter, nyheter og komentarer fra dere som er ute og reiser, deltar på trening, samling og skitur! Eller bare en liten oppdatering fra hjemlige treningsforhold!! Del dine ski- og treningsopplevelser med resten av leserne på klubbens hjemmeside via din mobil. 


Send SMS/MMS til 2440 - Skriv "Send msl + melding" og send din melding til 2440Husk at det går bra med bilde og video også!!! Meldingene belastes som vanlige mobilmeldinger og selvetjenesten koster ingen ting ekstra for deg. De tre siste meldingene vises på forsiden og alle meldingene + bilder/film vises i arkivet. Velkommen med DIN melding til oss.