lørdag 13. februar 2010

Sonemesterskap 2010, Bjerkvik

Da er fredagens sprintstafett og lørdagens individuelle løp i årets sonemesterskap vel gjennomført i Bjerkvik IF sine flotte løyper og fasiliteter. Et utmerket arrangement av Bjerkvik IF som overtok sonemesterskapet fra Ballangen IF pga snøsituasjonen hos dem.
Resultater og bilder...
Fredagskveldens sprintstafett ble gjennomført i glimrende forhold. Medkila Skilag hadde hele 17 2-manns lag i aksjon med ypperlig innsats og flotte resultater.
Lørdag var hele 34 Medkilaløpere med på å sette sitt preg på sonemesterskapet og igjen super innstats og flotte reusltater. Noe vanskelige smøreforhold og litt ufyselig vær/vind/snøbyger i støytene, men sånn er "sjarmen" med langrenn og at vi holder på med en utendørsidrett. Og med 34 løpere i løypene og tilhørende foreldre- og støtteapparat (Ps: hjertelig takk til alle Medkilaforeldre/ foresatte som reiser på skirenn med unge, håpefulle løpere!) så vises det at Medkila Skilag er en stor skiklubb i regionen. Medkilaluer/drakter dominerte skistadion og kaffè-/ premieutdelingslokaltet.

Komplette resultater finner du HER.

Her er en del bilder fra årets Sonemesterskap.
Benjamin Helgesen


Torgeir Sulen Hovland


Sigurd og Ingeborg Hansen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar