fredag 12. februar 2010

Sonemesterskap 2010, Bjerkvik

Da er det klart for sonemesterskap 2010 i Bjerkvik fredag + lørdag. På fredag er 16 stafettlag (sprint, 2-manns lag) påmeldt og lørdag er det individuelt, klassisk med 33 Medkilaløpere påmeldt og klare for start. Startlister/ info finne du på Bjerkvik sine hjemmesider HER.

NB: Alle Medkila-løpere som har fått utdelt Emit-brikke må huske å ta disse med til Bjerkvik. Vi har gått gjennom påmeldingslista, og tildelt alle uten egen brikke ( eller allerede fått lånebrikke) en lånebrikke fra Medkila SL. Brikken vil de få hos Jon arne Torbergsen når de kommer til Bjerkvik.

Vi har også sendt liste til troms skikrets, slik at brikkenr blir koplet mot person i Sportadmin/MinIdrett. Da vil brikkenr legges inn automatisk ved påmelding til neste renn.

Brikkene får dere låne fra klubben så lenge dere er aktive. (Junior/Senior skal ha private brikker). Mister dere brikken, må dere erstatte denne (brikke koster ca kr600.-), Tips: sett på en navnelapp med løpers navn + et tlf.nr på brikken, så er det en viss mulighet for at den kommer tilbake om man skulle være uheldig å miste/glemme den på et skirenn. Og det er og lettere å få rett brikke på rett løper om man har flere aktive løpere/brikker i familien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar