søndag 14. februar 2010

Kvæfjordrennet- løpsrapport fra Torgeir

Søndag 14.februar gikk årets første turrenn her i området. Snøen har lavet ned den siste uka og dermed ble det gode forhold i Kvæfjordmarka for løpsklare lagrennsløpere. Medkila Skilags Torgeir Sulen Hovland (15) gikk et meget sterkt løp i klassen G 15/16 og ble femte beste løper totalt og "grusa" mange av de eldre, hardbarka turløperne som stilte til start. Vi gratulerer med god innsats og her er en løpsrapport fra Torgeir:  

Starten gikk fint, og etter 2 km var vi et samlet felt på 5 løpere. Etter ca 5 km begynte Fred Solbakken og kjøre hard i en motbakke, og der måtte Torstein og jeg slippe. Turen videre gikk i at vi byttet på å dra, og vi fikk mulighet til å nyte landskapet opp Trastadmarka i skinnende sol. Torstein og jeg lå i lag hele veien, og i siste motbakke (600m til mål) satte Torstein inn et rykk, som gjorde at han fikk ei luke på 10-15 m. I mål skilde det 9 sek mellom oss. I mål var jeg nr 5 av alle startende, og var veldig godt fornøyd med det! Vant også min klasse. Senere fikk jeg vite at jeg var ca 5 min bak Fred, og ca 2 min bak 2.plass, noe jeg er veldig godt fornøyd med. I dag følte jeg at jeg fikk gått et godt teknisk løp, og formen er stigende foran Hovedlandsrennet som starter 26. februar. Satser på å være i toppslag der!

mvh
Torgeir Sulen Hovland


Komplett resultatliste finner du HER:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar