søndag 28. februar 2010

En liten oppsummering av skihelga: Hovedlandsrennet - Melburennet - Salangssprinten

Medkila-løpere har vært i aktivitet i løyper flere steder i landet, både i konkurransesammenheng og ellers på tur/trening i Harstad-området. På bildet ser vi Eirik Mikkelsen, Benjamin Helgesen og Torgeir Sulen Hovland som har deltatt på årets viktigste renn for 15-16åringer- Hovedlandsrennet. Her er en liten oppsummering av helgas konkurranser:

Hovedlandsrennet 2010:
- Fredag: Klassisk/ indiv. - 11,19 og 90plass til Medkila-løperne i G15, hhv Eirik, Torgeir og Benjamin
- Lørdag: Sprint. Ingen av Medkila-løperne videre til finaler. Raskeste Medkila-løper Torgeir kom på 64.plass i prologen og var da ca 5 sekunder (!) unna finaleplass (30 beste). Så det sier vel sitt: små marginer, mange som går fort på ski og man skal virkelig ha dagen om man skal henge med i toppen.
- Søndag: Stafett, 15-16. Eirik gikk på Troms1-laget og kom på 9.plass av 104(!) lag, og ble beste stafettlag fra Nord-Norge. Torgeir gikk på Troms2-laget og kom på 19plass- også det en glimrende plassering. Benjamin gikk første etappe på Troms5-laget som ble nr.58.

Virkelig flott jobba og god innsats av alle våre tre gutter i sitt første Hovedlansdsrenn. Det er bare å kjøre på videre og fortsette med godt treningsarbeid og fin fremgang på alle tre. Resultater/lister osv finner du HER.

Melborennet:
- En del Medkila-løpere ahr vært å gått skirenn/fristil på Melbu lørdag. Resultater finner du HER . Ekstra artig at to nye løpere deltok i sitt første skirenn som Medkila-løpere: June Andreassen (J8) og Jacob Andreassen (G10).

Salangs Sprinten: 2 løpere fra klubben deltok i Salangs Sprinten lørdag. Resultater er ikke p.t lagt ut på Salangen IF-Ski sine hjemmesider HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar