søndag 10. januar 2010

Resultater: Sonerenn i Salangen - og andre renn....

Medkila-løpere er i løypene i flere deler av landet + utlandet (Erlend Hoff) til tross for at værgudene er litt rabiate om dagen (kulde i sør og mildvær i nord) . Her er en liten status for resultater i helga 09.-10. januar

SONERENN, SALANGEN: Stinn brakke og hele 218 løpere på sonerennet i Salangen. 24 Medkilaløpere stilte til start og gjennomførte i god stil og med meget bra innsats. Til dels i ufyselige forhold med regn og vind men vel gjennomført renn av Salangen IF, som nok fikk større innrykk av løpere en først estimert. Klasse-seiere i J13 og G15 samt ellers fine plasseringer/ tider fra Medkila-løperne. Komplett resultatliste finnes HER og se artikkel på salangen-nyheter.com HER.

Og som dagens lærdom: med 15 sek startintervall var det flere løpere fra ulike klubber som komfor seint til start av "ymse" årsaker. Det gjelder å ha gode rutiner i forkant og beregne tiden samt kontrollere at "alt utstyret er på plass". Særlig gjelder dette de litt eldre løperne (13+) som må få disse rutinene mest mulig på plass selv, da de etter hvert som de blir eldre vil oppleve å reise på løp uten støtteapparatet (= foreldre) med på alle løp.

SONERENN, TROMSØ: Simon Gundersen ble nr.4 i G17 (start nr 666!) i sonerenn i Tromsø lørdag og Ronny Jakobsen vant seniorklassen. Se resultater HER.

SPARCUP, SURNADAL: Martin Mikkelsen skulle delta, men alle løp (fred/lørd/sønd) ble desverre avlyst pga. kulda.

SKANDINAVISK CUP, ÅSARNA (sVERIGE): Erlend Hoff deltok i helga i Skandinavisk cup i Åsarna. Lørdag ble det en 13.plass og søndag ble det en 14.plass. Se egen artikkel HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar