søndag 10. januar 2010

Erlend Hoff - 20km Fristil i Åsarna i sverige - OPPDATERT
Erlend Hoff deltar i Skandinavisk cup i Åsarna i sverige i helga. Lørdag var det 20 km fristil og i dag, søndag, er det 15 km klassisk på programmet. Les hans egen rapport fra løpet sitt på lørdag her. OPPDATERT: med rapport fra søndag 10.01:

Hei.
Har i dag gått 20km Fristil i Åsarna i sverige. Det skulle egentlig ha värt en 30km, men pga det har värt rundt -30 grader her de siste dagene ble löypa flyttet höyere opp. Distansen ble dermed også kuttet ned.

Det var stortsett -25 åsarna idag, men der löypa var blitt flyttet til, var det kun -13 og kanskje litt kaldere der sola ikke var.

Ble nr. 13 idag, var ganske så tett. Ca 1min bak vinneren. Sånn ok löp. Veldig mange gode norske löpere til start i dag. Snorri fra Tromsö tok 3plassen som var meget bra. Lover godt for han, NM närme seg.

Personlig föler jeg har en del å gå på. Har litt vanskligheter for å klare å presse kroppen hardt. Så det bli litt på SAFE gir så langt år. Får bare pröve å törre mer i morgen på 15km klassisk.

Hilsen
Erlend
HER ER ERLENDS RAPPORT FRA SØNDAGENS 15KM KLASSISK:
Hei,

I dag har jeg gått 15km klassisk i Åsarna. Idag var det kaldere. Tippe det var -13 på det varmeste og -20 på det kaldeste i løypa. Løpet ble som i går flyttet høyere opp.

Løypa er veldig flat. Første 5km av 10km brukte jeg kun dobbeltak med fraspark og staking, så flat ja. Den andre 5km av 10km var det mer ski cross og litt bakker. Det var mye bedre.

Ble nr. 14 idag, 50sek bak vinneren. Var kun 10sek fra 7plassen, så det var tett idag. Sånn ok løp, men mangler trykket og farta i kroppen. Snorri fra Tromsø tok en meget bra 2plass, trur det blir WC start på han snart. Var 10 beste norsk idag. Jeg ca 27sek bak Anders sødergren, så de norske løpere i toppen går fort på ski.

Neste løp blir NM på stokke.

Mvh.
Erlend


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar